Haberler

AK Parti İl Başkanı'ndan Hastane Ziyareti "Ak Partili Esnaf Odası Başkanına Silahlı Saldırı"...

İzmir'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Adalet ve Kalkınma Partisi Menemen Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı ve Menemen Esnaf Odası Başkanı Mesut Damar'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için AKP İl Başkanı Ömer Cihat...

İzmir'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Adalet ve Kalkınma Partisi Menemen Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı ve Menemen Esnaf Odası Başkanı Mesut Damar'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için AKP İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Mesut Damar'ın yakınları ve doktorlar ile görüşen Akay, ardından basın açıklamasında bulundu. Damar'ın Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisinin sürdüğünü ve sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Akay şunları söyledi: "Menemen'de yapılan yeşil alan talanı ile ilgili doğruları her zaman haykıran, yürekli bir sesti. Sesi yankı bulmuştu. Bildiğimiz kadarıyla bu arkadaşımızı susturmaya yönelik bir saldırı var. Kendisi ameliyatan çıktı, gayet olumlu. Yarın inşallah aramızda olur. Bu işi yapanları, bu işi azmettirenlerin kim olduğuna yönelik özellikle emniyetin ve sayın valimizin takibi olacak. Menemen'de birşeyler oluyor. Bizde bu işin peşini bırakmayacağız. Faillerin yakalanması konusunda emniyetimize iş düşüyor. Bu konuda emniyetin elinden geleni yapacağını düşünüyoruz." SALDIRI SEBEBİ YEŞİL ALAN TALANI Daha önce Damar'ın tehdit aldığını bildiklerini kaydeden Akay, "Allah korudu. Sağ diz kapağının üzerinden giren bir kurşun. Kendisi yoğun bakımda, hayati tehlikeyi atlatmış bir durumda" dedi. Yeşil alan talanı konusunda şu an için bir açıklama yapmayacakların konunun emniyet ve adliyeye intikal ettiğini söyleyen Akay, "Saldırıdaki sebep bu yeşil alan talanı konusu. Hem ilçe başkanımızın geçmişte almış olduğu tehditler, hem başkan yardımcısı olan arkadaşımızın almış olduğu tehditler, geçmişte Menemen Ticaret Odası Başkanımızın almış olduğu tehditleri emniyetin araştırması lazım" dedi. Basın açıklamasının ardından AKP İl Başkanı Akay ve beraberindekiler hastaneden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Cihat Akay Ak Parti Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title