Haberler

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Karmil:

Samsun İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantısında 2008 Yılı Kamu Yatırım Programları Görüşüldü. Toplantıda Konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Karmil, "Şehrin Kaderini Değiştirecek Yatırımlara İmza Atıyoruz" Dedi.

Samsun İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısında 2008 yılı kamu yatırım programları görüşüldü. Toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Karmil, "Şehrin kaderini değiştirecek yatırımlara imza atıyoruz" dedi.

İl Genel Meclisi Salonu'nda Meclis Başkanı Necati Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm, Sağlık, Çevre Orman İl Müdürlükleri'nin 2008 yılı yatırım programları komisyon raporları okunarak kabul edildi. Toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Karmil, hedeflerinde hep hizmet olduğunu, kamu kuruluşlarının daha iyi hizmet vermesi, şehrin kamu düzeyinde vatandaşın ihtiyacının karşılanması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İl

genel meclisi üyelerinin özverili bir şekilde çalıştığını, yatırımların en iyi şekilde sağlanması için çaba sarf edildiğini dile getiren Karmil, "AK Parti iktidarı hiçbir ayrım göstermeden, temel ihtiyaçlar ve yatırımlar konusunda tüm kapıları açmaktadır. Kamu kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda komisyon tespitleri yapılarak, en doğru kararı vermeye çalışıyoruz. Yerel bazda sağladığımız destekler ortada. Bu meclis bir çok faydalı ve doğru işler yapmaktadır. Sadece altyapı, yollardan bahsetmiyoruz.

Eğitim, sağlık ve kültür alanında da ciddi yatırımlar yapıyoruz. Şehrin kaderini değiştirecek yatırımlara imza atıyoruz" dedi.

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Raporu'nu okuyan Halil İbrahim Sert, 2008 yılında eğitim alanına 58 milyon YTL yatırım yapılacağını, eğitim alanında dev yatırımların gerçekleştirildiğini söyledi. Kamu temsilcileri de yatırımlar hakkında kurumlarıyla ilgi bilgi verdi. Soru üzerine müzedeki tarihi eserlerin çürüdüğü ve Kalkanca Mahallesi'ndeki kaçak kazı yapıldığı yönündeki iddiaları değerlendiren İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Şakir Akkaya, 1996 yılında bulunan müze bahçesinde korumada bekletilen

mozaikler için bakımı için 70 bin YTL kaynak çıktığını ama gelmediğini, müzenin başka bir yere taşınmasının söz konusu olduğu için projenin şuan durduğunu, kaçak kazaların yapıldığı iddia edilen bölgenin jandarma bölgesi olduğunu hatırlattı.

İl Çevre ve Orman Müdürü Kadir Kılıç, Hava Kirliliğini Okuma İstasyonu ihtiyacını dile getirirken, Kızılırmak Deltası'nda sosyal proje uygulandığını şuan Kuş Cenneti Projesi için her şeyin hazır olduğunu ve il özel idareden kaynak talep edildiğini kaydetti. "Mütevazı kaynak istiyoruz" diyen Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Çelik ise, kurumun araç yönünden sıkıntılarının olduğunu, yetiştirme yurtlarının bakım ihtiyacı olduğunu, kendilerinin de meclisten cömert davranılmasını istediklerini, 1973 model

araçla bin 500 kişiye uzman ilçeler dahil uzman göndermeye çalıştıklarını kaydetti. Sağlık İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu, C ve D uzman doktor alanında yatırımlar yapılacağını, çeşitli yatırım taleplerinin olduğunu dile getirdi.

(MD-AYE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Bakmadan Geçme

Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title