Haberler

AK Parti Gençlik Kollarından Suriyeli Sığınmacılara Yardım

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı’nın, Suriyeli sığınmacılar için hazırladığı yardım malzemeleri, Hatay ve Kilis’teki sığınmacılara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı'nın, Suriyeli sığınmacılar için hazırladığı yardım malzemeleri, Hatay ve Kilis'teki sığınmacılara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sen Üşürsen Ben Uyuyamam" kampanyası kapsamında, Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için yardım malzemeleri toplandı. Kampanya kapsamında toplanıp, AK Parti İl Başkanlığı önünde bir TIR'a yüklenen yaklaşık 50 bin parça giyim malzemesi Hatay ve Kilis'teki Suriyeli sığınmacılara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar, "10 bin kadın, 10 bin erkek ve 19 bin çocuk için topladığımız giyim malzemelerini Suriyeli sığınmacılara ulaştırmak istiyoruz. Soğuk kış aylarında üşümelerini az da olsa engellersek ne mutlu bize. İlçelerimizle birlikte yoğun bir çalışmayla kısa bir süre içinde yardımlarımızı topladık, yarın da yerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title