Haberler

AK Parti'den kalabalık kongre görüntülerine yanıt: Yatay çekildiği için öyle gözüküyor

Güncelleme:

Dün düzenlenen AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde oluşan kalabalık görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Bu görüntülerin ardından AK Partili Cahit Özkan, "Bir kilometrekarelik alanda inanın yatay çekimde, insanlar adeta üst üste binmiş gibi gözüküyor. Orada çok küçümsenmeyecek bir mesafe vardı. Ben orada yapay bir kamera çekiminin yanılttığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Avukat Cahit Özkan, Haber Global canlı yayında Senem Toluay Ilgaz'ın sorularını yanıtladı. Özkan, yayında, AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde oluşan kalabalık görüntülerle ilgili de konuştu.

Özkan, "Kongre alanına gelen bütün delegasyonun hepsi tek tek testlerden geçirilmiştir. Zaten diğer tarafta maske, mesafe konularında tribünlerde olabildiğince elimizden gelen gayreti ortaya koyduk" dedi.

"KAMERA ÇEKİMİNİN YANILTTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Özkan, özellikle kongre salonun dışı ve tribünde sosyal mesafenin unutulduğu görüntüleri şöyle yorumladı:

"Kalabalığın içerisinden bir şekilde geçtik ve kongre alanına girdik. Sizler de medya anlayışıyla çok da iyi takdir edersiniz ki, orada yapay bir çekimi dikkate aldığınız zaman bir kilometrekarelik alanda inanın yatay çekimde, insanlar adeta üst üste binmiş gibi gözüküyor. Oysaki o kalabalığın içerisinde bulunduğunuz zaman orada çok daha küçümsenmeyecek bir mesafe vardı. Ben orada yapay bir kamera çekiminin yanılttığını düşünüyorum. İnanın su içmek için zaruret haricinde hiçbir şekilde teşkilat mensuplarımızın maske, mesafe, temizlik kurallarına riayetsizlik göstermediğinin altını çizmek lazım. Bu konuda bir hassasiyet vardı. Biz bunu özellikle gözlemledik. Özellikle de salon içerisinde gerek kolonya ve temizlik malzemeleri konusunda da bir sıkıntı söz konusu değildi."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

AK Parti Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500

Yorumlar (10)

Harun:

50 bin kisilik Stadyuma 5 bin seyirci almazsiniz ama is politika olunca 10 bin kisilik salona 5 bin kisi alirsiniz.

14
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

göz yanılır kamera yanılmaz hiç kimsede eleştiremiyor nedense kalabalık kardeşim şu hastalık kol gezerken kalabalıktan uzak durmamız gerekirken sosyal mesafeyi korumadan vatandaşa ceza kesilirken ülkemizde durumlar vahimken çokmu gerekliydi kongre ALLAH herşeyin hayırlısını versin ülkemin insanı bunları yazssın bir kenara.

6
1
yanıtYanıtla
TAYLIM DERDI:

Bizde yuttuk. Ulan sadece 1500 delege vardı. Delegesizleri varın yatay sayın. Allahın parmagı varda tet tek sayacak degıl ya. Yenikapı mitinğlerinde demekki bir milyon ki?i yokmu?.

5
1
yanıtYanıtla
Oktay:

Fake ula fake:)

6
0
yanıtYanıtla
oysa:

adamlar kendi seçmeni iyi biliyo yerler mi yerler yoksa çıkıp böyle akla ziyan bir açıklama yaparmı

4
0
yanıtYanıtla
Kanun:

Bu görüntülerin vebali büyük Allah sizi ıslah etsin ne denebilir ki! Oy uğruna insanları bile bile ölüme terk etmektir bu!

4
0
yanıtYanıtla
cahit:

kendi dediğine inanır muhtemelen ama bu milleti saf yerine koymasın yataymış dikeymiş dalga geçiyor milletle size ben nasıl oy verdim şaşıyorum aklıma esnaf olarak bittik adamlar üst üste ses çıkaran yok malesef ama bu millet bu kareleri unutmaz

3
0
yanıtYanıtla
ONUR:

Lokantalarda Cafelerde 2 Kişi Yemek Yese Karşılıklı Çay İçsek Korona Var Dersiniz Ceza Kesersiniz Yok Yatay Çekilmiş Dediğin Resme 65 Yaş Üstü İnanır Z Kuşağı İnanmaz Yatay Çeksen Daha İyi Görüntü Verir

2
0
yanıtYanıtla
ADONİS:

Allah sizi ve kaderinizi ''içiniz'' gibi yapsın,

2
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Soru su olmali, " Her 5 Kisi Kac m.kareye Dustu, Min. Kac m.kare Olmali ? "

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title