Haberler

AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öztürk Oldu

AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanlığına Ferhat Öztürk seçilerek görevi devraldı.

AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanlığına Ferhat Öztürk seçilerek görevi devraldı.

AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Ferhat Öztürk, gençlerle omuz omuza vereceklerini birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini vurguladı.

Başkanlık görevini kendisine layık gören herkese sonsuz teşekkür eden Öztürk, "Zaman bendedir, mekan bana emanettir şuuruyla hareket edip, umudumuzu, sevdamızı ve davamızı büyütmek için kollarımızı açacağız. İlçemizdeki benim gibi tüm genç kardeşlerimle omuz omuza verip, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben değil, biz diye hareket edip, herkesi kucaklayan bir gençlik olacağız. Genç kardeşlerimizin ve Besni'mizin sorunlarıyla hemdert olacağız. AK Parti Besni Gençliği olarak, zihnimizi, kalbimizi, ruhumuzu ve ufkumuzu açacak işlere imza atmak için ve AK Partimizin hep en iyi sonuçları alması için gecemizi gündüz, gündüzümüzü gece yaparak yılmadan ve yorulmadan çalışacağız. Bugüne kadar partimiz için emek harcamış, AK Parti Gençlik Kollarında görev alan, tüm ağabeylerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ki mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundayız. Son nefesimize kadar onun yanında olacağız. Beni bu göreve layık gören AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş'a, Adıyaman milletvekillerimize, değerli büyüğümüz İl Başkanımız Mehmet Erdoğan'a, Gençlik Kolları İl Başkanımız Oğuz Mutlu'ya, Besni İlçe Başkanımız Mustafa Çiğdem'e ve tüm AK Parti Teşkilatımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz ilahi şiarlarla yoğrulmuş, nebevi şuurla donanmış bir gençlik için yola koyulduk. Kalbimiz hak diye, beynimiz hakikat diye atacak. Bu hakikatte bizi engelleyen engelleri bir bir aşacağız. Bize dünyaları verseler, iddiamızdan, hakikatten ve davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ferhat Öztürk Ak Parti Besni Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title