Haberler

AK Parti Adayları Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları tam kadro bir şekilde Urfa'nın hemen hemen tüm ilçelerinde seçmenle buluşarak partilerine destek istiyor.

ÇELİK, SKM YÖNETİCİLERİ İLE BULUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik seçim çalışmaları çerçevesinde partisinin ilçe ve SKM yöneticileri ile bir araya geldi. AK Parti SKM Başkanı Abdulkadir Kol'unda katıldığı toplantıda teşkilatın önemine değinerek "1 Kasım yapılacak seçime birlikte hazırlanacağız. Bir ve beraber olacağız. Gece gündüz çalışacağız" dedi.

Sahadaki teşkilat mensuplarını 'Çekirdek kadro' olarak nitelendiren Çelik "Meseleye ülke meselesi, millet meselesi olarak bakıyoruz. önemli olan bu bakış açısıyla Urfa'ya huzuru hakim kılmaktır" şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik sağlanmadan gelece yürünemeyeceğini vurgulayan Çelik; "Teşkilat teşkilat olacak, milletvekili milletvekili olacak, belediye belediye olacak, bürokrat bürokrat olacak. Vatandaşın sorununu çözmek boynumuzun borcudur. Herkes vatandaşa hizmet bilinciyle hareket edecek. Her yerde ve her zaman önce insan" dedi.

KAÇAR, HALİLİYE KIRSALINDA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mahmut Kaçar seçim çalışmaları kapsamında Haliliye'ye bağlı kırsal Mahallelere çıkarma yaptı. Aşağı İçkara, Yukarı İçkara, Sarı Şeyh, Tekeli, Kanoğlu, Canoğlu, Yeroluk ve Yukarı Kamat kırsal mahallelerini ziyaret eden Kaçar, AK Partinin devrim niteliğinde çalışmalar yapan bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

Kaçar, kırsal mahallelerde vatandaşlarla ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Her gittiği yerde 1 Kasım'da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin önemini anlatan Mahmut Kaçar, "Bugün İl Teşkilatımız ve Haliliye İlçe Teşkilatımız ile birlikte Haliliye'ye bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bir yandan Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görüyorum. Diğer taraftan da gerek genel ile ilgili gerekse yerel ile ilgili vatandaşlarımızın taleplerini birinci elden alma imkânına sahip oluyoruz" dedi.

FAKIBABA, KENT MERKEZİNDE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Bir diğer aday Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde mahalle mahalle gezi ve incelemelerde bulunan Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, AK Parti Haliliye teşkilatı eşlik etti. Fakıbaba ziyaretleri kapsamında Bağlarbaşı, Bostancı Caddesinde, Hızmalı'da ve Atatürk Bulvarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret boyunca iş yerlerini tek tek dolaşan Fakıbaba genel seçimler için destek istedi. Yol boyunca vatandaşlarla da görüşen Fakıbaba, öneri ve istekleri de not aldı. Seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Ahmet Eşref Fakıbaba ''Bağlarbaşı, Bostancı Caddesinde, Hızmalı'da sonra Atatürk Bulvarı'nda Meclis Üyesi Arkadaşlarımızla teşkilatımızla, gençlik kolları, kadın kolları ile beraber esnafı ziyaret ediyoruz. Gerçekten çok büyük bir teveccüh var. Ben bütün esnaf kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Onlar beni özlemişler bende onları özlemişim. İnşallah birlik beraberlik içerisinde kazasız belasız 1 Kasım akşamı AK Partimiz tek başına iktidar olacağına ben şahsen yürekten inanıyorum. Ben bize ilgi alaka gösteren, sevgiyi gösteren bütün hemşerilerime canı gönülden yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar'' dedi.

CEVHERİ, KABAHAYDAR VE YENİCE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri ise seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerden Kabahaydar ve Yenice'de coşkuyla karşılandı.

Cevheri, temaslarında vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Öncelikle bizlere gösterdiğiniz ilgiye, sevgiye teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bizim tek düşüncemiz AK Partinin yeniden tek başına iktidar olup ülkemize ve memleketimize hizmet etmesi, yatırım yapmasıdır. Zaten AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptığı hizmetler inkâr edilemez. Yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için, huzur ve refahın yeniden sağlanması için, mutlaka 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye oy verilmesi gerekiyor" dedi.

AKYÜREK KENDİ SEÇİM BÖLGESİNDE

AK Parti 26'ncı dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer'i ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret eden Akyürek, Kaymakam Citer ile 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerle ilgi görüş alış verişinde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinde Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek'e AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Eski Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulhalim Tepret ve İlçe Emniyet Müdürü Esat uğur eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Mehmet Akyürek Faruk Çelik Viranşehir Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title