Haberler

AK Parti Adana İl Başkanı İstifa Etti

Güncelleme:

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, ilçe başkan adaylarının açıklanmasının ardından "Ben artık yokum" diyerek partisinden istifa etti.

Abdullah Torun'u Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan eden AK Parti, 15 ilçede de belediye başkan adaylarını belirledi.

AK Parti Genel Merkezi'nin yaptığı değerlendirmeye göre Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yeniden aday oldu. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen de yeniden aday gösterilen isimler arasında yer aldı.

Karara göre; Çukurova'da Cüneyt Karaaslan, Ceyhan'da Alemdar Öztürk, İmamoğlu'nda mevcut başkan Kadir Altunköse, Karataş'ta Sinan Gül, Saimbeyli'de Mustafa Uyanık, Aladağ'da Mustafa Akgedik, Feke'de Cuma İş, Karaisalı'da Yusuf İyi, Pozantı'da Ramazan Demir, Tufanbeyli'de Remzi Ergül AK Parti adayı olarak seçim yarışına girecek.

İL BAŞKANI: BEN ARTIK YOKUM

Ankara'dan aday listesinin gönderilmesinin ardından AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, yönetimi kurulu üyeleriyle toplantı yaptı. Kararı değerlendiren Ziyaettin Yağcı, "Ben artık yokum" diyerek toplantıdan ayrıldı.

Yağcı'nın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için prosedür gereği il yönetiminden istifa eden müteahhit Zafer Kara'nın Seyhan'a aday gösterilmesi için çaba gösterdiği, bu gerçekleşmeyince istifa tercihini kullandığı öne sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Torun Ak Parti Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (12)

akp li imamoğluluebru_aksoy_01_@hotmail.com:

Ziyaeddin yağcıyı tebrik ve takdir ediyorum.AKP aday listeleri hiç adil ve güzel olmadı.Malesef koyu bir akp li olmama rağmen bu dönem mhp nin tavan yapacağını en az ? akp linin imamoğlu nda mhp yevereceğini düşünüyorum.kadir altınköse akp ye geçtim diye fazla sevinmesin seçim için şimdiden geçmiş olsun.

35
11
yanıtYanıtla
Mustafa Şahinsahinmustafa15@gmail.com:

Hayılı olsun! AKP'nin de 'istifa etmesi, memleketin de istifade etmesinin' zamanı geldi de geçiyor bile....Saygılarımla

26
9
yanıtYanıtla
Sedat çiçekSedatttcicek@hotmail.com:

İmamoğlu nu namus düşmanlarına teslim eden anlayışı kınıyoruz.

18
11
yanıtYanıtla
adaletlis.gulucuk01@hotmail.com:

HAYIRLISI OLSUN

22
3
yanıtYanıtla
zar adambalikcilarbalikmarket@hotmail.com:

Karatas adayi desteklenmiyor hemen geri cekilsin

13
7
yanıtYanıtla
hanifi mesutoğluyeniadana01@hotmail.com:

imamoğlu için kadir altınköse hayırlı olsun

5
14
yanıtYanıtla
cumali kalacumalikala@windowslive.com:

karaisalı ya hayırlı olsun yusuf başkan

7
7
yanıtYanıtla
antitayyipceyhan0101@hotmail.com:

Darısı Diğer Akp lilere ve tayyipe

8
3
yanıtYanıtla
ORHANorhan@hotmail.com:

YAHU NE YAPSIN PARTİ CEMAATE YAKIN ADAMLARI ELEYİNCE BÖYLE ADAYLAR ÇIKIYOR ORTAYA .. ELDEKİ MALZEME BU .. PARTİ ŞİMDİ KAZANIP KAZANMAMA DERDİNDE DEĞİLKİ .. BAŞKA ŞEYLERLE UĞRAŞIYOR..

7
1
yanıtYanıtla
MEHMET GÜLCEserif@hotmail.com:

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ BELİRLENMESİ İLE AKP ADANA VE TUFANBEYLİDE KAYBETMİŞTİR.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title