Haberler

AK PARTİ 2'NCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI İLHAN, HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Güncelleme:

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Dr. Rabia Kalender İlhan, seçim çalışmaları kapsamında Esenler'de Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Dr. Rabia Kalender İlhan, seçim çalışmaları kapsamında Esenler'de Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Kastamonulu hemşehrileriyle bir araya geldiğini dile getiren İlhan, 'Bugüne kadar hep İstanbul'a hizmet ettik ve kadınlarımızı temsil ettik. Bundan sonra da inşallah Ankara'da, mecliste hem kadınlarımızı temsil edeceğiz hem çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben Kastamonulu olduğum için Kastamonulu hemşehrilerim bizimle bir araya gelmek ve bizleri tanımak istiyorlar. O yüzden biz ilçelerimizdeki Kas-Der şubelerimiz kadın kollarını ziyaret ederek kadınlarla bir araya geliyoruz. Bugün de Esenler'de kadın kollarıyla bir aradaydık. Sayın Cumhurbaşkanımızın kadınlara vermiş olduğu destekle beraber hem bir toplumun gelişmesinde hem siyasette, akademide, kamusal alanlarda kadınlarla birlikte çalıştığımızda çok daha başarılı olduğumuza şahit olduk. Aynı şekilde memleketlerimizin kültürünün devamlılığı, geleneğimizin gelecek nesilleri aktarılması konusunda kadınlarımız çok büyük örneklik teşkil ediyorlar. Bu anlamda kendi adetlerimizi, göreneklerimizi gençlerimize aktarmak için bu şekilde derneklerimiz faaliyetler gösteriyorlar. Buradaki arkadaşlarımızın enerjisi, motivasyonu inşallah 14 Mayıs seçimlerine hazır' dedi.

'KADINLAR OLARAK CUMHURBAŞKANIN ARKASINDAYIZ'

AK Partili kadınlar olarak Cumhurbaşkanının arkasında olduklarını belirten İlhan, 'Biz bugüne kadar AK Partili kadınlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994'teki Büyükşehir Belediye Başkanlığından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında, yanında çok sağlam şekilde durduk. Elif gibi dimdik durduk. 14 Mayıs seçimlerinde de inşallah sandıklara sahip çıkacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durmaya devam edeceğiz. Laikiyle görevimizi yerine getirdiğimizde zaferin muhakkak olduğundan da en ufak bir tereddüdümüz yok. İnşallah 15 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımız tekrar Türkiye Cumhuriyeti'nin başkanı olarak görmek nasip olacak' diye konuştu.

Milletvekili adayı Av. Dr. Rabia Kalender İlhan kadın kolları başkanı olduğu için tanıdığını dile getiren Müzeyyen Aslan 'AK Parti'yi seviyoruz. Rabia Hanım'ı da İstanbul Kadın Kolları Başkanı olduğu için biliyoruz. Kendisini de sosyal medya2dan da tahmin ediyoruz. Biz onu destekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Av. Dr. Rabia Kalender İlhan'ın kadın kolları başkanı olarak desteğini çok gördüğünü söyleyen Melek Aydın ise, 'Milletvekili adayımız Rabia başkanımızı çok destekliyoruz, bizlere çok yardımı oldu. Herkesin Cumhurbaşkanımıza oy vermesini bekliyoruz inşallah' şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Adayı AK Parti Esenler Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title