Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Antalya'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit olan Başpolis Kadir Can'ın Antalya'da yaşayan eşine taziye ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit olan Başpolis Kadir Can'ın Antalya'da yaşayan eşine taziye ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Şırnak'ta teröristlerle girdikleri çatışmada 6 arkadaşıyla birlikte şehit düşen 46 yaşındaki Başpolis Kadir Can'ın Antalya'da yaşayan eşi Ayşe Can'a taziye ziyaretinde bulundu. Kapıda, Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerle sıraya giren şehit oğlu Ömer Can tarafından karşılanan Bakan Şahin, 12 yaşındaki miniği öptü.

Şehit eş Ayşe ile apartman girişinde bir süre konuşan Bakan Şahin, "Şehitlerimiz çoğaldı, yüzlerce binlerce, milyonlarca şehidimiz var. Onların ruhları da yine vatanımız için savaşıyor. Ölmediler. Her şehidimizi biz vatana hediye ettik. Çünkü şehitler ölmez, onlar yüzlerce, binlerce, milyonlarca doğar. Kanımızı yerde bırakmaz" dedi. Daha sonra Bakan Şahin, taziye için şehidin evine girdi. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Bakan Şahin, Antalya Havalimanı'na gitti.

Şehit eşinin silah arkadaşları ile gurur duyduğunu belirten Ayşe Can, "Şırnak özel hareket müdürümüz ve Kadir'in (Can) timiyle gurur duyuyoruz. Kanını yerde bırakmayacaklar. Müdürüm ağlamayın. Onurlu olun. Timin önünüzde saygıyla eğiliyorum. Çocuklar gelip 'Anneciğim' diye elimizi öpüyor. Şuanda biz Çanakkale'yi yaşıyoruz. Çanakkale'nin torunlarıyız. Bunu gösteriyoruz. Düşmanlarımız tir tir titriyorlar. Sizlerle gurur duyuyorum. Kadir Can'ın özel hareket timi, sizi bekliyorum. Nasıl karşılanacaksınız?

Ayaklarınızın altı öpülecek. Çok üzülüyorsunuz biliyorum. Bakın ben ağlamıyorum, sizlerle gurun duyuyorum. Şehitlerimizle guru duyuyoruz ve onlara çok teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdılar" dedi.

Eşi doğuda görev yaparken trafik kazasında hayatını kaybeden Etem Dumru'nun eşi Ayşe Dumru, özel harekat polislerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesini istedi. Gözü yaşlı Dumru, "Onca çatışmaya gidip canları pahasına savaşıyorlar. Biraz değer verin. Ailesi çocuklarını hiç görmüyorlar. Benim oğlum da özel harekatçı. Önem verilmesini istiyorum" ifadesini kullandı.

Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Antalya'daki izlenimleri sırasında, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya'nın bir süre önce vefat eden kardeşi Arif Kaya'nın ailesinin yaşadığı Korkuteli ilçesine bağlı Karakuyu köyüne geçti. Bakan Şahin, ilik nakli olan ancak enfeksiyon sonucu 13 Mart'ta hayatını kaybeden Arif Kaya'nın annesi Hatice Kaya'ya başsağlığı diledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Ayşe Can Antalya Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title