Haberler

Ahmet Hadimioğlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Hadim belediye başkan adayı olan Ahmet Hadimioğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Hadim belediye başkan adayı olan Ahmet Hadimioğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Hadim ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Ahmet Hadimioğlu isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Hadim adayı Ahmet Hadimioğlu kimdir? AK Parti Konya Hadim adayı Ahmet Hadimioğlu yüzde kaç oy aldı?

Ahmet Hadimioğlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Hadim belediye başkan adayı olarak gösterilen Ahmet Hadimioğlu Hadim ilçesinde % 48,56 oranında oy almıştır. Hadim ilçesinde % 48,56 oranında oy olan Ahmet Hadimioğlu adlı AK Parti adayı toplamda 3.770 adet oy sayısına ulaştı.

Ahmet Hadimioğlu Kimdir?

Ahmet Hadimioğlu seçim sonuçları

Ahmet Hadimioğlu, 1963 yılında Konya'nın Hadim ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Hadim Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1987 yılında Dokuz Eylül Universitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü dereceyle bitirdi. Uzun süre tekstil ve gıda ticareti ile ilgilendi ve ardından Konya Selçuklu Belediyesi bünyesinde Endüstri Mühendisi olarak görev yaptı. 2014 yerel seçimlerinde Hadim Belediye Başkanı seçilen Hadimioğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Hadim ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hadimioğlu AK Parti Konya Hadim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title