Haberler

Ağabeyini Korumak İsterken Canından Oldu

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, ağabeyi 23 yaşındaki Ümit Demir'i, tartışma sırasında biri tabanca çeken üç kişiden korumak için önüne geçen evli 1 çocuk babası 21 yaşındaki Emrah Demir, göğsünden vurularak öldü.

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, ağabeyi 23 yaşındaki Ümit Demir'i, tartışma sırasında biri tabanca çeken üç kişiden korumak için önüne geçen evli 1 çocuk babası 21 yaşındaki Emrah Demir, göğsünden vurularak öldü. Kaçan üç kişiden polis memuru D.G., jandarmaya teslim oldu.

Olay, Menemen İlçesi Çınarlıdere Mahallesi 6306 Sokak'ta dün akşam meydana geldi. Taş duvar işi yapan firmada çalışan Ümit Demir, iddiaya göre ücret alacağını istemek için firmaya gitti. İddiaya göre Demir, burada firma sahibi Salih Güven ile görüşüp alacağını istedi. Ancak Güven ile Demir arasında tartışma çıktı, ardından ikisi de birbirlerine tekme ve yumrukla vurdu. İki kişi, çevredekilerin müdahalesiyle ayrıldı.

AKŞAM EVİNE GİTTİLER

Akşam saatlerinde Salih Güven, polis memuru D.G. ve bir başka yakınıyla Ümit Demir'in evine gitti. Otomobille Demir'in evinin bulunduğu sokağa giren üç kişiden ikisi araçtan inip, Demir'le konuşmaya başladı, polis memuru D.G. ise otomobilde bekledi. Gündüz yaşananları gururuna yediremediği öne sürülen Salih Güven ile yanındaki kişi tartışmanın büyümesi üzerine tabanca çekti. Bunu gören Ümit Demir ve yakınları iki kişiyi engellemek istedi. Bu sırada Emrah Demir, ağabeyini korumak için önüne geçti. İki kişi kaçmak isterken iddiaya göre otomobilde bulunan polis memuru D.G. araçtan inip tabancasıyla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Emrah Demir'in göğsüne isabet etti. Emrah Demir kanlar içinde yere yığılırken, üç kişi araçlarını da olay yerinde bırakıp koşarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlileri, Emrah Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan bir süre sonra ise polis memuru D.G. jandarmaya gidip teslim oldu.

'1.5 AYLIK MAAŞIMI İSTEDİM'

Gözü önünde kardeşi öldürülen Ümit Demir, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. İşyeri sahibinden yalnızca sigortasını yapmasını ve 1.5 aylık ücretini vermesini istediğini aktaran Ümit Demir şunları anlattı:

"Bir süre çalıştığım işyerinin sahibinden 1.5 aylık maaşımı alamadım, bana sigorta da yapmıyordu. Gündüz bunu konuşmak için işyerine gittim ve işyeri sahibi S.G. ile tartıştık. Orada birbirimize tekme ve yumrukla vurduk. Daha sonra evime geldim. Akşam da işyeri sahibi ile iki yakını evime gelip beni tehdit etti. tartışmayı gören kardeşim bana tabanca doğrultulunca önüme geçti ve tabancadan çıkan mermi kardeşimi öldürdü."

Olayın ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Emrah Demir'in cesedi, otopsisinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

Öte yandan jandarmaya teslim olan polis memuru D.G.'nin işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olayda adı geçen diğer iki kişiyle ilgili bir işlem yapılıp yapılmadığı konusunda ise bilgi verilmedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınarlıdere Emrah Demir Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title