Haberler

Afyonkarahisar'da Ünlüler Geçidi

Kurban Bayramı Nedeniyle, Şifalı Sularıyla Ünlü Afyonkarahisar'ın Termal Tesislerinde Konser Veren Ahmet Özhan, Lerzan Mutlu ve Gülşen, Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Kurban Bayramı nedeniyle, şifalı sularıyla ünlü Afyonkarahisar'ın termal tesislerinde konser veren Ahmet Özhan, Lerzan Mutlu ve Gülşen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en büyük termal oteli Korel Thermal Clinic&SPA'da sahneye çıkan Ahmet Özhan, otelin balo salonunu dolduran yaklaşık bin kişiye söylediği şarkılarla unutulmaz bir konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özhan'ın konserini, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Sait Açba, eski bakanlardan Abdülkadir Aksu ve Ali Coşkun da

izledi.

5 yıldızlı Thermal Resort Oruçoğlu Otel'de sahne olan pop müzik sanatçısı Lerzan Mutlu ise şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Konser öncesinde hayranlarına bol bol imza dağıtan sanatçıya, özellikle minik hayranları büyük ilgi gösterdi. Birçok çocuk, Lerzan Mutlu ile fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı.

Pop şarkıcısı Gülşen de, İkbal Termal Otel'de sevenleriyle buluştu. Romantik şarkılarıyla duygulandıran hareketli şarkılarıyla da coşturan Gülşen, sahne performansıyla dikkat çekti.

(ATA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title