Haberler

Afyonkarahisar'da Silah Operasyonu Yapıldı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da yol kontrolü yapan polis, durdurduğu bir otomobilde yaptığı aramada, gizli bölmeye zulalanmış halde 3 tabanca ele geçirdi.

Afyonkarahisar'da yol kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, gizli bölmeye zulalanmış halde 3 tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, kentte yol kontrolü yapan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Afyonkarahisar - İzmir karayolu üzerindeki Gümüşkent kavşağında 35 plaka sayılı bir otomobili durdurdu. Sürücünün hareketlerinden şüphelen polis ekipleri araçta yaptıkları detaylı aramada, 2 adet 9 milimetre ve 1 adet 7.65 çapında olmak üzere 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 30 mermi ele geçirildi. Operasyonda otomobilde bulunan 4 şahsa 6136 Sayılı Kanun'a göre işlem yapıldığı bildirildi.

Öte yandan, uyuşturucu, kaçak sigara ve silahla mücadele konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdüren KOM ekiplerinin bu mücadele kapsamında, yol kontrolleri için de mobil ekipler oluşturdukları bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşkent İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title