Haberler

Afrin'deki Patlamada İki Bacağını Kaybeden Gazi Çeçen: "Protez Taktırın Cepheye Tekrar Gideyim"

Afrin’de teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki bacağı diz altından kesilen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Hasan Çeçen’in, “Protez taktırın cepheye tekrar gideyim” şeklindeki sözleri duygulandırdı.

Afrin'de teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki bacağı diz altından kesilen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Hasan Çeçen'in, "Protez taktırın cepheye tekrar gideyim" şeklindeki sözleri duygulandırdı.

Suriye'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda 22 Mart günü teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü (25) olay yerinde, ağır yaralanan Uzman Çavuş Necmettin Yiğit (23) ise tedavi gördüğü hastanede bir hafta sonra şehit olmuştu. Patlamada iki bacağını diz altından kaybeden Gazi Muhammed Hasan Çeçen ise hayati tehlikeyi atlattı. AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Gazi Çeçen'i tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Milletvekili Göçer sosyal medya hesabındaki paylaşımında Gazi Çeçen'in, "Protez taktırın cepheye tekrar gideyim. Türkiye'ye selam söyleyin, ben çok iyiyim" şeklindeki sözlerine yer verdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Muhammed 22 Mart Suriye Afrin Politika Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 16. bölüm (SEZON FİNALİ) CANLI izleme linki! Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size!
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

title