Haberler

Adliye Önünde Çadır Kurmak İsteyen Gruba Polis Müdahalesi

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda çadır kurmak isteyen Halk Cephesi üyesi bir gruba, polis müdahale etti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda çadır kurmak isteyen Halk Cephesi üyesi bir gruba, polis müdahale etti.

Çağlayandaki İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda toplanan "Halk Cephesi" üyesi bir grup, "Kanser hastası tutsak Kemal Avcı serbest bırakılsın" pankartı açtı. Burada, grup adına yapılan açıklamada, cezaevinde tutuklu bulunan kanser hastası Avcı'nın serbest bırakılması talep edildi. Açıklamada, tutuklu Kemal Avcı'nın bırakılması için adliye önünde kurulacak çadırlarla 3 gün süresince açlık grevi eylemi başlatılacağı da bildirildi. Açıklamanın ardından bulundukları meydana çadır kurmak isteyen gruba, güvenlik önlemi alan polislerce izin verilmedi. Uyarılara rağmen dağılmayan ve çadır kurmakta direten gruptakilere TOMA araçlarından tazyikli su ve göz yaşartıcı gazla müdahale edildi. Müdahale sonucu ara sokaklara kaçan gruptakilerden bazıları, polise taş attı.

(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Kemal Avcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title