Haberler

Adana'da Su Satıcısına Çarpan Otomobil Kaçtı, Yaralanan Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adana'da su satan Ali Eker'e otomobil çarptıktan sonra kaçan sürücü hala bulunamadı. Ağır yaralanan Eker, 30 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Eker'in annesi, katilin yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyor.

Adana'da yolda su satan Ali Eker'e otomobil çarpıp kaçtı. Ağır yaralanan ve 30 gün yoğun bakımda kalan Eker, hayatını kaybetti. Ali Eker'in gözü yaşlı annesi evladına çarpıp kaçan şahsın yakalanmasını ve hak ettiği cezayı almasını istedi.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda geçen 18 Ekim öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bulvarda su satan 42 yaşındaki Ali Eker'e plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Ağır yaralanan Eker, çevredekilerin ihbarı üzerine Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

30 gün yoğun bakımda kaldı

30 gün yoğun bakımda kalan Eker, yapılan müdahalelere rağmen 16 Kasım'da hayatını kaybetti ve Osmaniye'nin Bahçe ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde babası Ahmet Eker'in yanına defnedildi.

Polis araştırıyor

Polis ekipleri ise 40 gündür Ali Eker'e çarpıp kaçan otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

'Oğlumun katili bulunsun'

Gazetecilere konuşan Ali Eker'in annesi Kibar Yılmaz (72) gözyaşlarıyla evladının katilinin biran önce bulunmasını istedi. Oğluyla en son kazadan 3 saat önce görüştüğünü anlatan Yılmaz, "Oğlum 30 gün yoğun bakımda yattı. Müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğluma çarpan sürücü hiç durmayıp kaçmış. Plaka da yok, hiçbir şey yok. Biz canımızdan olduk. Ancak sürücü gelip teslim olmadı. Birazcık vicdanı varsa gelsin teslim olsun. Benim oğlum gitti. Oda gelsin teslim olsun. O vicdanla yaşayabilecek mi? Kaç gün yaşayacak" diye konuştu.

"O benim çobanımdı, her şeyimdi"

Sürücüye seslenip teslim olmasını isteyen Yılmaz, "Vicdanı varsa gelsin teslim olsun. Bugün bana yarın kendisine. Eden ettiğini bulacak. Vicdanı varsa gelip teslim olur. Oğlumu Osmaniye'ye çağırdım. Beni gel al dedim. Pazar gününe kadar beklerim gelmezsen konuşmam dedim. O beni çağırdı, geldim. 1 aydan bu yana hayırlı haberi bekledim ama olmadı. Bunu yapanın vicdanı varsa gelip teslim olsun. Cahil ise büyükleri, yaşlı veya sarhoş ise evlatları vardır. Beni böyle tek başına koydu. O benim çobanımdı, her şeyimdi. Biz oğlumla birlik oluyorduk ama o gitti, tek kaldım" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Eker Adana Adana Trafik Kazaları Suç Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title