Haberler

Polis, Saksıdaki Bitkiyi Uyuşturucu Sandığı İçin Kovaladı, Sürücü Ehliyeti Yok Diye Kaçtı

Güncelleme:

Adana'da yunus ekipleri, otomobilin içindeki bidonlarda bulunan yaprak salamurayı uyuşturucu sanıp, sürücüye 'dur' ihtarında bulundu. 10 dakikalık takip sonucu duran sürücüsünün ehliyetsiz olduğu için kaçtığı anlaşıldı.

Adana'da motorize yunus ekipleri, otomobil içinde gördüğü saksıdaki bitkiyi Hint keneviri, bidonlar içindeki yaprak salamurayı da uyuşturucu sanıp, sürücüya 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayan, 10 dakikalık takip sonucu yolcu minibüsüne çarparak duran araç sürücüsünün ehliyetsiz olduğu için kaçtığı anlaşıldı.

EKİPLER, SAKSIDAKİ BİTKİYİ HİNT KENEVİRİ SANDI

3 genç, lüks otomobille gezintiye çıktı. Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'ndeki kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin yanına motorlu yunus ekibi durdu. Polisler aracın içinde gördükleri saksıdaki bitkiyi Hint keneviri, bidonların içindeki salamura yaprağıda uyuşturucu sandı. Polisler, yeşil ışık yanınca harekete geçe notomobili durdurmak istedi.

SÜRÜCÜ 'DUR' İHTARINA UYMAYIP KAÇMAYA BAŞLADI

Otomobilin sürücüsü ise polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Bunun üzerine ekipler, otomobili kovalamaya başladı. Kent trafiğinin en yoğun olduğu Turan Cemal Beriker Bulvarı'ndan kaçan otomobil, çok sayıda ekiple takibe alındı.

KALDIRIMLA MİNİBÜS ARASINA SIKIŞTI

Ehliyetsiz sürücü, Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi'nde yolcu almak için durağa yanaşan minibüsün yanından geçmek isterken kaldırımla minibüs arasına sıkıştı.

ÇİÇEK VE SALAMURA YAPRAK ÇIKTI

Hareket edemeyen otomobili, peşindeki motorize yunus ekipleri sardı. Araç içerisinde isimleri açıklanmayan 3 kişi ise yere yatarılıp arkadan kelepçelendi. Bu sırada vatandaşlar olan biteni korku dolu bakışlarla izledi. Polis otomobiline bindirilen zanlılar gözaltına alındı. Yunus ekipleri ise otomobilde yaptığı aramada süs bitkisi ve yaprak salamura buldu.

"EHLİYETİM YOKTU, KORKUP KAÇTIM"

Polis aracı içinde ağlayan sürücünün ise ehliyeti olmadığını için kaçtığı anlaşıldı. Sürücü, "Ehliyetim yoktu, korkup kaçtım. başıma gelene bakın" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (19)

Objektif ve nesnel:

Yorumlara olumsuz oy atanlar polisin neyini beğenmediniz. Yoksa sizlerde uyuşturcu mu yetiştiriyorsunuz yada kullanıyorsunuz.

9
4
yanıtYanıtla
Toprak ana:

Dikkat li pölislerimizi tebrik ediyorum çök önemli bişeyde olabilirdi kontrol etme hakları var sürücü kacmasydı polis orda işini yapar giderdi

11
2
yanıtYanıtla
Alpay:

Benim akşam Avcılar''da aracımdam laptop çantam ve valizim çalındı, artık bulunmaz derken gece Beyoğlu''nda şüphe üzerine bir aracı takibe alan polislerimiz sayesinde yakalandılar. İşini düzgün yapan polislerimizden Allah razı olsun.

11
1
yanıtYanıtla
İhraç Devleti:

Bütün eğitimli polisleri ihraç edip yoldan tuttuklarını polis yaptıkları için normal bir durum. Rabbim ülkemize iyi günler göstersin

4
7
yanıtYanıtla
ramses:

Eğitimli teröristleri ihraç ettiler. Ne yapsalardı eğitimliler diye onlara mı teslim etselerdi polis teşkilatını ? Hem bunun eğitimlilikle ne alakası var? Adam gibi dursa uyuşturucu değilde bitki olduğunu anlarlar gönderirler herhalde. Ülkede uyuşturucu ticareti yapılamayacak duruma geldi. Torbacıların ? ı içerde. Buna sevineceğine darbecilere şakşakçılık yapıyorsun.

yanıt1
yanıt0
7 kere sekiz elli altı hasan paşa:

İdam etmeseler bari.

4
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

azım salamura yaprak ekşidi şimdi, yazık saksılarda ziyan olmuş

1
3
yanıtYanıtla
Hak58:

Dua etki medeniyetin beşiği Avrupa’da değildin orda olsan çoktan öbür dünyayı boylamıştın.

4
0
yanıtYanıtla
polis:

yanar yüreğim yanarda adanada görev yapamadım ona yanar. . . . :)

3
0
yanıtYanıtla
artvinli:

boşver polis kardeşim hepten sinir hastası olursun orada adam vuranı yakalarsın ama savcı bir saat sonra serbest bırakır ertesi gün yine vurur tekrar bırakır ondan sonra polis de çaresiz kalıyor

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title