Haberler

Öğrencilerinden Başkan Çat'a Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Seydişehir'de kayıtlı bin öğrenciyi temsil eden bir gurup Açık Öğretim Lisesi öğrencisi, Belediye Başkanı Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız ile Müdür Yardımcısı Celalettin Örküt yer aldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat eğitimin insan hayatında sürekli devam etmesi gereken bir süreç olduğunu belirtti. Başkan Çat; "Eğitim öncelikle insanın kendi içinde olmalı. Üniversitelerde okuyan çocuklarımıza hep önce kendinizi, sonra ailenizi, daha sonrada ülkenizi kurtaracaksınız derim.Önemli olan tahsilinizi içerden ya da dışarıdan değil,öğreniminizi devam ettirmenizdir Hem çalışıyorsunuz, hem eğitiminizi sürdürüyorsunuz.Bu çok güzel bir şey.İnsanların çoğu bu ikisini bir arada başaramıyor .Siz bu noktada özelliklisiniz, sizleri tebrik ediyorum.Sizin için yapabileceğimiz ne olursa hazırız. Bütün kesimlere hiç ayrımcılık yapmadan ,kısıtlı imkanlarımızla hizmet veriyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat,Eğitimin hep öncelikleri arasında olduğunu belirterek eğitime sağladığı katkıların bazılarını şöyle ifade etti: " Seydişehir'in en eski okulu olmasına rağmen 45 yıldır fiziki şartları yetersiz olduğu için eğitimini başka okullarda sürdüren Kız Meslek Lisesi için İzmir'deki işadamı Kadir Parıltı'yı ikna ettik ,500 bin lira para temin ettik. Kız Meslek Lisesi'nin inşaatına başlandı. Ayrıca Sağlık Meslek Lisesi derslik sayısı yeterli olmadığı için yeni bölümler açılamıyordu. Sağlık Meslek Lisesi mezunları yüzde 60'ı direk iş bulma imkanına sahip olduğu için talep gören bir okul. Ankara'da Sn. Saliha Ulaşan'dan 700 bin lira bağış temin ettik, inşaatına başlandı.Şimdi yine dayımın kızından 500 bin lira para temin eğitimde kullanılması için.Yani belediye olarak sadece cadde yapalım ,galericileri taşıyalım ,Kuğulu Parkı 3 katı büyütelim,Seydişehir'in 100 yıllık su sorununu çözdük ,Hanımlar Lokali açtık, Kültür Sanat Evini bitirdik, kültür sarayının yüzde 70'ini tamamladık demiyoruz. Eğitim projelerine de destek veriyoruz. Halk Eğitimdeki kurslarının fiziki koşullarının yetersiz olduğunu gördüm. Ailelerine bir katkı sağlamak,el becerilerini geliştirmek için bir şeyler öğrenmeye çalışan hanımefendiler için eski iş merkezimizin 2. katında dershaneler tahsis ederek derli toplu eğitim görmelerini sağlayacağız" dedi.

Seydişehir Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız;" Sayın Başkanım hala okuma hevesinde olup.Okula devam eden bu arkadaşlarımıza sağlamış olduğunuz imkan takdire şayan.Bu konuda göstermiş olduğunuz desteğe hem kurumum adına hem arkadaşlar adına teşekkür ederim.Halk Eğitimimize sağlamış olduğunuz faydalar ortadadır.Bunun en güzel örneği de Seyyit Harun iş merkezinde bize sağlamış olduğunuz dershaneler .Arkadaşlarımızı bu yıl orada misafir edeceğiz.Kurs açarak en kısa sürede liseyi bitirmelerini istiyoruz.Biz bu arkadaşlarımızı üniversitede görmek istiyoruz.Açık Lise'de okuyan bu öğrencilerimizin ülkemize, milletimize faydalı görevler almalarını temenni ediyoruz" dedi.

Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Örküt ise Halk Eğitim Merkezi olarak ve bazı meslek liselerinde açıkta okuyan öğrencilerin kayıt işlemlerini danışmanlık ve kitap işlemlerini yürüttüklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Hüseyin Yıldız Seydişehir Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title