Haberler

Abdulkadir Çat'ın Miraç Kandili Mesajı

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, Müslümanların kandilini tebrik etti.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yayınladığı mesajda Miraç Kandilinin, tüm İslam alemi için hayırlı ve kutsal bir gece olduğunu vurgulayarak

Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiretine ulaştıran Miraç Kandilinin müstesna atmosferini bir kez daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Çat, Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, barış, dostluk ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak mesajında şu ifadelere yer verdi:

" Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç, Yüce Peygamberimizin hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği, Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulüdür. Hazreti Muhammed (SAV)'in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç, insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlandığı, dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir.

İnanıyorum ki gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, yaradılış gayemizi hatırlayarak, insanlığa ve kendimize faydalı olmada yükseliş yarışına girerek, dostlukta, kardeşlikte, yardımlaşmada, merhamette, iyilikte yükselmemiz, huzurlu ve barış dolu bir dünya oluşmasına büyük katkı sağlayacaktır."

Miraç Kandili'nin Aziz Milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğine katkı sağlamasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat "Miraç gecesinin, gönlümüzde bir meşale tutuşturarak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin, insani hasletlerimizin hatırlanmasına ve yükselmesine vesile olmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlıkların sona ermesini ve yapacağımız ibadet ve duaların kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diyerek mesajını tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Miraç Kandili Seydişehir Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title