Haberler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Çorum'da

Güncelleme:

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Çorum Şehir Hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Çeşitli programlara katılmak üzere Çorum'da bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Çorum Şehir Hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan Çavuşoğlu, Çorum'a yapılan yatırımları yakından takip ettiğini söyledi. Temelini atmak üzere toplandıkları hastanenin Çorum'a hayırlı olması dileklerinde bulunan Çavuşoğlu, AK Parti hükümetlerinin eğitimden sağlığa, ekonomiden yurt dışı ilişkilerine varana dek önemli ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Yurt içi ve yurt dışında birçok yerde hastaneler, konteyner sağlık hastaneleri, sağlık merkezleri kurduklarını vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

" Türkiye'nin yurt dışında dalgalanan bayrağını, hizmet bayrağını görebilirsiniz. Güçlü Türkiye'nin yurt dışında yaptığı insani yardım miktarı 2,5 milyar doları aşmıştır. Türkiye, OECD ülkeleri içinde birinci, dünyada ise dördüncü sıradadır. Yurt dışındaki kardeşlerimizi, soydaşlarımızı unutmayan bir Türkiye var."

Konuşmaların ardından hastane binasının temeli atıldı.

Törene Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Çorum

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Egemen Bağış Türkiye Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title