Haberler

Aa Fotoğraflarıyla 81 Ilde "15 Temmuz" Sergisi

Antalya'da, "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" izlenime sunuldu.

Antalya'da, "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" izlenime sunuldu.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında AA foto muhabirlerinin Ankara ile İstanbul'da çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, AK Parti İl Başkanlığı ev sahipliğinde kentteki 5 alışveriş merkezinde açıldı.

Sergide, darbe girişimi gecesi yaşananlar ve ardından tutulan demokrasi nöbetlerinden kesitler yer alıyor. Sergiyi, vatandaşların yanı sıra farklı ülkelerden gelen turistler ziyaret ediyor.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un hafızalara kazınması için sergiyi açtıklarını söyledi.

Sergiyi, sıcak hava nedeniyle özellikle insanların yoğunluk oluşturduğu alışveriş merkezlerinde düzenlediklerini anlatan Sümer, "Geçen seneki o darbe girişimini, hain FETÖ'cülerin, asker kılığına girmiş kişilerin vatandaşa silah doğrulttuğu o geceyi unutmak mümkün değil. Parti olarak da bunu unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansına katkıları nedeniyle teşekkür eden Sümer, "15 Temmuz gecesi yaşanan ruhu, heyecanı ve cesareti yansıtmak için o günün fotoğraflarını sergiliyoruz." diye konuştu.

Sergiyi gezenlerden Durmuş Asıltürk de çok duygulandığını, fotoğraflarla o geceyi tekrar yaşadığını belirtti.

Kübra Taşdemir ise "Sergiyi gezerken o gece gözümün önünden geçti. Fotoğrafları tek tek inceledim, muhteşem bir sergi olmuş." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Rıza Sümer Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title