Haberler

9. Ehl-İ Beyt Sevgisi Paneli

Güncelleme:

Malatya Belediyesi; paneli, Malatya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi, Cem Vakfı Malatya Şubesi ve Zeynel Abidin Vakfı ile birlikte düzenliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Kasım Cuma günü saat 19.00'da Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan panele tüm vatandaşları davet etti.

Malatya Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenecek Ehl-i Beyt Sevgisi konulu panel, 2012 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında 9'uncu kez gerçekleştirilecek.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan Ehl-i Beyt Sevgisi Paneli, 30 Kasım Cuma günü saat 19.00'da başlayacak. İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Canbay Tatar yönetiminde gerçekleştirilecek panele, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri ve Bektaşi Dedesi Araştırmacı Yazar Dursun Gümüşoğlu konuşmacı olarak katılacaklar.

3 vakıfla birlikte düzenleniyor

Malatya Belediyesi tarafından 9 yıldır Malatya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi, Cem Vakfı Malatya Şubesi ve Zeynel Abidin Vakfı işbirliğiyle düzenlenen panele, ilgili vakıfların başkanları da konuşmaları ile katkı sunacaklar.

Kültür-sanat faaliyetlerine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2012 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında düzenledikleri Ehl-i Beyt Sevgisi Paneli'ne tüm vatandaşları davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Zeynel Abidin Hacı Bektaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title