Haberler

8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın En Büyük Torunu Evlendi. İstanbul 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın En Büyük Torunu Evlendi.

Gelin'in Nikah Şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan Yaptı.

Gelin'in nikah şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan yaptı.

Emine Erdoğan'dan geline altın bilezik...

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın en büyük torunu Merve Özal, Bedii Atasagun ile evlendi. Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda yapılan düğün törene aralarında Hüsamettin Cindoruk'un da bulunduğu yaklaşık 500 kişi katıldı. Amerika'da okurken tanışan ve yaklaşık üç yıldır birlikte olan çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Nikah şahitliğini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aziz Bordon yaptı. Basına kapalı gerçekleşen düğünün nikah anında basın mensupları kısa bir süreliğine içeriye alındı. Nikah kıyıldıktan sonra Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal mikrofonu eline alıp, davetlilere teşekkür etti. Nikah sonrası toplu fotoğraf esnasında davetlilerden gelen "öp öp" tezahüratı üzerine damat gelini dudaklarından öptü. Emine Erdoğan nikah sonrası gelini tebrik ederek hediyesi olan altın bileziği taktı ve mazeretini söyleyerek düğünden ayrıldı. Düğünde gelinin babası Ahmet Özal'ın iş bağlantısı yaptığı 7 kişilik Arap davetlilerde vardı. Düğünde 29 yaşındaki gelin Merve Özal Atasagun dünyaca ünlü gelinlik markası Vera Wang imzalı gelinlik giydi. Düğüne katılan kadınlar şıklık yarışı içindeydi. Semra Özal'ın açık kahve rengi saten elbisesi de gelin kadar dikkat çekti. Davetliler düğünün ilerleyen saatlerinde DJ müziği ile eğlendi. Çift düğünün ardından balayı için Alaska'ya gidecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title