Haberler

7 kişinin öldüğü minibüs faciasında kazazede yaşadıkları dehşeti anlattı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da meydana gelen minibüs faciasında hayatını kaybedenlerin yanı sıra yaralanan kazazedelerden biri, yaşadıkları dehşeti anlattı. Kazazede, aracın şarampole girmesi sonucu ağaca çarptığını ve ön camın parçalandığını belirtti.

7 kişinin öldüğü minibüs faciasında kazazede yaşadıkları dehşeti anlattı

"Bir anda 'eyvah gittik' diye bir ses geldi, vurduğumuz ağaç olduğu gibi ön camı parçaladı ve içeri girdi"

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da 7 kişinin öldüğü 14 kişinin de yaralandığı minibüs faciasında hastanede tedavi gören kazazedelerden S.T., isimli kadın yaşadıkları dehşeti anlatarak, "Bir anda 'eyvah gittik' diye bir ses geldi. Sonra araç şarampole gitti ve ağaca vurduk. Ağaç olduğu gibi ön camı parçaladı ve içeri girdi. Sonrasında ben hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

Çay ilçesi çıkışında meydana gelen olayda B.K. idaresindeki 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yol kenarındaki şarampole girip ardından ağaçlara çarparak devrildi. Olayda S.A. yaşamını yitirirken, B.K., H.Ç., F.Ç., Z.M., S.T., Ö.T., Ş.A., M.B., H.E., Z.D.Ç., A.Ç., E.U., B.E. ve M.H., ise yaralandı.

Kazanın ardından Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Dr. Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek doktorlardan durumları hakkında bilgiler aldı. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

"Dolmuş doluydu, biz ayak basılan yere konulan taburelere oturmuştuk, koltuklar doluydu"

Hastanede tedavisi devam eden S.T., isimli yaralı kendisini ziyarete gelen protokol üyelerine olayın asıl gerçekleştiğini anlattı. Her şeyin bir anda olduğunu ifade eden S.T., "Dolmuş doluydu, biz ayak basılan yere konulan taburelere oturmuştuk, koltuklar doluydu. Biz başka bir tarla sahibinin kirazını bitirdik, yolda gelirken tarla sahibi işçi çavuşuna 'bekleyin ben size paranızı vereyim' demiş. Çavuşta yanındaki oğluyla para hesabı yapıyordu yani kimin ne kadar çalışması var, kime ne kadar verilecek şeklinde. Sonra bir anda 'eyvah gittik' diye bir ses geldi. Sonra araç şarampole gitti ve ağaca vurduk. Ağaç olduğu gibi ön camı parçaladı ve içeri girdi. Sonrasında ben hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni dışarı çıkarmışlar ama onu da hatırlamıyorum. Bir ara sesler geldi ve 'ne oluyor?' diye baktığımda, ben ön tarafa yakındım ama çok şükür bana bir şey olmadı. Önümdeki insanlar ölmüş" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title