Haberler

650 Bin Liralık Makam Aracı Alan Başkana El Arabalı Protesto

Güncelleme:

CHP'li partililer 650 bin TL'lik makam aracı alan Düzce Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Keleş'i el arabasıyla protesto ederek istifasını istedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve partililer, 650 bin TL'lik makam otomobili alan Düzce Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Keleş'i el arabasıyla protesto ederek istifasını istedi.

EL ARABASINDA DİKKAT ÇEKEN YAZI

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve yaklaşık 30 partili, Düzce Belediyesi'nin önünde protestoda bulundu. CHP'li gençler, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in makam otomobilinin logosu ve plakası olan 06 DB 081'in yazılı olduğu kağıtları bir el arabasının önüne yapıştırdılar.

"BAŞKANIN AYIBI VE..."

İrfan İnanç Yıldız, 650 bin TL'lik makam aracının belediye başkanının ayıbı olduğunu söyleyerek, "Düzce Belediye Başkanı'nın almış olduğu makam aracı Düzce'nin hesaplarını kontrol ettiğimizde arkada çalışan işçilerin emekleri ödenmeden, daha borçları yatırılmadan, onların alın terlerinin gereği yerine getirilmeden başkanın kendisine tahsis etmiş olduğu 650 bin TL'lik makam aracı Düzce'nin değil, belediyenin başkanının ayıbıdır ve haddini bildirmekte Düzce kamuoyuna ve Düzce halkına düşmektedir. Bakanların makam araçları, yakınlarına ve yandaşlarına sağladıkları imkanlar ve en son patlak veren Düzce Belediye Başkanı'nın makam aracı aslında bir semboldür. Mesele işçinin emekçinin ve Düzce halkının cebinden çalarak, işçinin emekçinin cebinden çalarak kendilerine rant sağlaması, kendilerine rahat, konforlu hayat sağlamasıdır" dedi.

İŞÇİ MAAŞLARINA VURGU YAPTI

Keleş'in istifa etmesi gerektiğini belirten Yıldız, şöyle devam etti:

"Düzce'nin 30 Mart'ta vermiş olduğu demokratik karara itiraz etmiyoruz. Sandıktan çıkan iradeyi de başımızın üzerinde taşırız. Ama bir belediye başkanının da bir il'e nasıl hizmet etmesi gerektiğini de çok iyi biliriz. Düzce halkını onu rahat ve konfor içinde gezmesi için seçmedi, hizmet etmesi için seçti. Burada basın açıklaması yapılırken arkamızda işçilerin çalıştığını görüyoruz. Hangisinin son dört ayda maaşı yatmış onların maaşlarından alıp kendisine makam aracı alan bir belediye başkanı var. Eğer birazcık utanma payı varsa basının önüne çıkar ve açıklama yapar, konunun üzerine örtmeye çalışmaz. İstifasını istiyoruz."

"CHP'Lİ BAŞKAN MAKAM ARACINI SATIP MAAŞ ÖDÜYOR"

İzmir'in CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı'nın işçilerin maaşını ödemek için makam aracını sattığını hatırlatan Yıldız, "CHP'nin öyle belediye başkanları var ki İzmir Karabağlar Belediye Başkanı göreve geldiğinde işçilerin maaşlarının aksadığını görmüştü. Hemen belediyenin makam aracını sattı ve 65 bin TL'ye kendisine küçük bir araç tahsis etti. Sattığı makam aracıyla işçilerin maaşlarını ödedi. Bizim belediye başkanlarımız böyle. Ama Düzce Belediye Başkanı da böyle" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan İnanç Yıldız Mehmet Keleş İzmir Düzce Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

500

Yorumlar (20)

.:

AKP nin 3. döneminde ülke çiftliğe döndü. ne hak kaldı ne hukuk, biri 650binlik araç alır, biri 700binlik saat, biri 500binlik çikolata kutusu. bunun için mi oy verdik. bi daha bunlara oy yok iyice tepemize çıktılar.muhalefeti de sevmiyorum ancak AKP nin aklını başına alması için biraz oy oranı düşmesi lazım. yoksa bunlar çalmayı meslek haline getirecekler.

28
4
yanıtYanıtla
tastan:

böyle bişey varsa ve işçi parası ödenmediği hallde o paraya makam aracı alındıysa başbakan beddua edin, cünkü başkan adayı olarak sectiğii o kişiler, adelet ve iman ahlakı ile yöneticilik yapmazlar ise ,o bölgede yetim hakkı kul hakkı yeniyor demektir, buda öteki alem de hesap verilecek en önemli hsustur ,başkan görevden alınmalı geregi yapılmalı

19
1
yanıtYanıtla
osmanlı neredesin babam:

650 binlik arabamı olurmuş...tez kellesi vurula malı mülkü devlete kalmak şartıyla alınsın 7 göbeğinin mal varlığı araştırılsın

16
1
yanıtYanıtla
UYUMLU:

KARDEŞİM O ARABA PARAYLA ALINMAMIŞ HEDİYEDİR. HEDİYE ...

13
2
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM:

eğer doğruysa YUH BE NE VİCDANSIZLIK BU 77 MİLYONUN HAKKI KUL HAKKI YAZIKLAR OLSUN 50 BİN TL YEDE O BİÇİM MAKAM ARAÇLARI VAR İNSAN BİRAZCIK ALLAHTAN KORKAR ...

15
0
yanıtYanıtla
Arslaner:

YAZIKLAR OLSUN sonra çıkar Allah Kitap derler haktan hukuktan bahsederler

12
2
yanıtYanıtla
Veli Demir Potin:

Halka hizmet edenler böyle gereksiz makam aracı almak yerine mütevazi olup halkın gönlünü almalılar.

13
1
yanıtYanıtla
asd:

YAV Bİ GİT. REKLAM YAPMA SURDA GELMİS BAKANIN ARABASINA KAFAYI TAKMIS:d

2
11
yanıtYanıtla
boşver:

AYIP ÇOK AYIP ÇOK YAZIK O 650 BİN TL İLE NELER YAPILMAZ Kİ belki onlar hasta iyileşir belki onlarca yürüyemeyen insanlar akülü ara alınır neler yapılmaz ki ama adam yokluk görmemiş ki yazacak şok şey var ama neyse....

13
0
yanıtYanıtla
GAZI DEMOKRAT:

ULKEYI SOYAN HALKI SOMUREN KAN EMICI SEREFSIZ HAINLER YEDINIZ DAHA DOYMADINIZMI YUH SIZLERE,KENDINI PADISAH ZANNEDEN ZIHIN OZURLULER AYIP HALKA YAPTIGINIZ ULKEYI SOYDUGUNUZ

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title