Haberler

6.uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykelinin açılış töreni yapıldı.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykelinin açılış töreni yapıldı.

Hollywood temalı kum heykellerin açılış törenine, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve Muratpaşa

Kaymakamı Fatih Kocabaş katıldı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve beraberindekiler festivalin açılış kurdelesini kesti. Dünyanın en büyük ikinci kum heykel festivalini gezen

Altıparmak, kum heykeller hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Açılışta turizmcileri görmek istediğini söyleyen Altıparmak "Dünyanın ikinci büyük kum heykel festivali olan bir yerin turizmciler tarafından mutlaka görülmesi gerekiyor. Gelmemeleri üzüntü verici. Turizmcileri açılışta görmek isterdik" dedi.

Çok zor ve meşakkatli bir iş ile uğraştıklarını söyleyen Festival Direktörü Cem Karaca ise bu yıl dünyanın en iyileri olan 12 ülkeden 25 heykeltıraşın Antalya'ya geldiğini bildirdi. Festivalin her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı konuğa ev sahipliği yaptığını kaydeden Karaca, hem Antalya'nın hem de Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Cem Karaca, Vali Ahmet Altıparmak'ı festival alanında gezdirerek kum heykellerle ilgili bilgi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Altıparmak Cem Karaca Hollywood Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title