Haberler

50 Bin Bardakla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Silüetini Yaptılar

ÇORUM'da Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığı, Hitit Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiği 'Bir Şehrin Liderine Olan Sevdası' proje kapsamında 50 bin pet bardak ve sulu boya kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın silüeti yapıldı.

ÇORUM'da Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığı, Hitit Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiği 'Bir Şehrin Liderine Olan Sevdası' proje kapsamında 50 bin pet bardak ve sulu boya kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın silüeti yapıldı.

Çorum'un İskilip İlçesi'nde ilginç bir çalışmaya imza atıldı. AK Parti İskilip İlçe Başkanlığı ve Hitit Üniversitesi işbirliği ile 'Bir Şehrin Liderine Olan Sevdası' projesi yapıldı. Proje 20 gün süren çalışma sonunda tamamlandı. Projede, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ressam Mustafa Günay ve Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdulkadir Özdemir ile İskilip Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, Şehit Kemal Arıkan Spor Salonu'nda 200 metrekarelik bir alana 50 bin pet bardak ve sulu boya kullanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrağını 'Evet' yazısı ile birlikte silüetini alana yansıttı.

Projeyle ilgili detayları paylaşan AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye başlayan bir yürüyüş. 'One minute, Dünya 5'ten büyüktür' çıkışlarıyla vücut bulan bir düşünce. 15 Temmuz'da liderine sadık bir millet, milletine güvenen lider ile dirilişin yeniden başlayan gür sesi. 16 Nisan'da 'evet' ile güçlü Türkiye yolunda bir şehrin liderine olan sevdasının hediyesidir bu çalışma. Atıf'ın nesli evet diyor. İskilip evet diyor. Çorum tek ses evet diyor. Özlemle Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. Bu çalışma kapsamında bizlere destek verenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ressam Mustafa Günay ise, yaklaşık 20 gün içerisinde altyapı çalışmalarını ve tasarımını oluşturduklarını dile getirerek, çalışmanın Türkiye ve dünyada bir ilk niteliği taşıdığını ileri sürdü. Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdulkadir Özdemir de, "Bu tasarımı Cumhurbaşkanımızın doğum gününe getirmek istedik. Bir de süreç ve alan dar olduğu için yetiştiremedik. Cumhurbaşkanımıza doğum günü hediyesi ve moral vermek adına böyle bir çalışma yaptık" diye konuştu.

- Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İskilip Çorum Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

title