Haberler

5.000 Öğrenci Avrasya Sirkini Ücretsiz İzleyecek

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Avrasya sirki muhteşem gösterileriyle Balıkesir'e geliyor.

Türkiye'nin ilk uluslar arası sirki olan Avrasya Sirki, Balıkesir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Kapsamındaki gösterilerine Balıkesir Kipa Avm otoparkına kurulan dev sirk çadırında başlayacak. Gösteriler 01Şubat  - 10 Şubat  tarihlerinde devam edecek.

Avrasya Sirkinde ip canbazları, trapezciler, jonglörler, ölüm çemberi - korkusuz akrobatlar, ateş gösterileri, yüksek hava gösterileri, palyaçolar, sihirbazlar, eğitimli köpekler,dev piton yılanları ve dünyaca ünlü sirk sanatçılarının sunacakları muhteşem gösteriler 01 Şubat 2013 Cuma akşamı saat 19.00'da protokol üyeleri ve basının da davetli olduğu kalabalık bir katılımla açılışı yapılarak başlayacak

Balıkesir İl merkezindeki başarılı 5.000 İlköğretim öğrencisi, Avrasya Sirki (eğitimi ve eğitimde başarıyı destek projesi) kapsamında milli eğitim müdürlükleri işbirliği ile geleneksel şenlik kültürümüzün önemli bir unsuru olan sirk kültür ve sanatının genç kuşaklarca izlenmesi ve gelecek kuşaklara soyut kültür mirasımızın aktarılmasını amaçlayan sosyal bir proje kapsamında Avrasya Sirki gösterilerini ücretsiz izleyecektir.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un sahiplendiği bu projeye;  tanıtım ve katılım anlamında destek vermiş, Avrasya Sirki Yönetim Kurulu da uygulayıcı olarak başarılı 5.000 öğrenciye ücretsiz gösteri sunulmasını sağlayarak projeye katılmıştır.

Balıkesir gösterilerimiz:

01 Şubat 2013 - 10 Şubat 2013  tarihlerinde

Salı,Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 19.00'da,

Cumartesi ve Pazar saat, 13.00'da, 16.00'da ve 19.00'da sahnelenecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Belediyesi Türkiye Avrasya Kipa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title