Haberler

474. Manisa Uluslararası Mesir Festivali'nin Tarihi Değişti

474. kutlanacak olan Manisa Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin tarihi, yerel seçimler nedeniyle değiştirildi Mesir Festival Komitesi Başkanı Vali Savaş: "474. Manisa Uluslararası Mesir ...

UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne giren Manisa Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin, yerel seçimler nedeniyle 16 Nisan'da başlayacağı, mesir saçım töreninin ise 20 Nisan Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Mesir Festivali Komitesi Başkanı ve Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 21-24 Mart tarihlerinde yapılan Manisa Uluslararası Mesir Festivali kutlamalarının, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler nedeniyle tarihinin değiştirilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Festivalin 2009 yerel seçimlerinde de ertelendiğini hatırlatan Vali Savaş, "474. Manisa Uluslararası Mesir Festivali, 16-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalin en önemli kısmı geleneksel mesir saçım töreni ise 20 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Mesir Festivali Komitesi'nin bu kararı önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklayacak" bilgisini verdi. - Manisa

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahman Savaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title