Haberler

4 İlde Paralel Yapı Operasyonu: 50 Gözaltı

Güncelleme:

"Paralel Yapı" operasyonu kapsamında, Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun da aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

Isparta merkezli 4 ilde düzenlenen 'Paralel Yapı' operasyonunda, eski SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun da aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

56 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik 4 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 56 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

50 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, aralarında SDÜ Rektörü İbicioğlu ile bazı öğretim görevlileri ve iş adamlarının da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 6 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan İbicioğlu Isparta Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Anti cemaatMobil-IOS:

Yorum yapanlar sanırım hocaefendici. .. Biraz yerinizde durmuşolsaydınız bu hale gelmezdi ülke. Ama hainlikte boyut değiştirecek seviye gelmişsiniz... Polis İ askeri zayıf düşürecek her şeyi yaptınız..

1
4
yanıtYanıtla
SALO:

BOMBAYI PATLATAN SİZİN CİCİ ÇOCUKLARINIZ

4
0
yanıtYanıtla
Digor'luMobil-IOS:

Her patlamadan sonra yap bir operasyon masum insanlara. Halk nasıl olsa koyun gibi. Ne de olsa akşama survior var. Evlenme programları var. Yarın saldırıya dair bir haber bile bulama. Muhteşem.

2
1
yanıtYanıtla
Cizmesiz olmaz:

six gercek teroristlerle basedemeyin, pasif hayirsever mualiflerin pesinden gidin; yatacak yeriniz yok.

2
0
yanıtYanıtla
SKY:

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ESKİ DOSTLARINIZI DÜŞMAN YAPIP KENDİNİZE MAĞDUR ROLÜ YARATMAK, PKK DA GÜLEN DE ANLAŞTIĞINIZ NE İSTEDİNİZDE VERMEDİK DEDİKLERİNİZ, OLAN MİLLETE OLUYOR AÇ KALICAZ ÇOK YAKINDIR, , , , AAAAH GÖZÜ HALA KÖR OLANLAR UYANIN BEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Kahverengi:

Lan PYD PKK ile bir tutuklama yok anca paralel paralel yeter artık. Bu ülkeyi çocuk yönetse daha iyi yönetir 23 nisanda bi çocuğa verin koltuğu sizde istifa edin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title