Haberler

2. Kitap Şenliği

Güncelleme:

Osmaniye Belediyesi mutlu çocuk kütüphanesi 2. Kitap Şenliği 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Osmaniye Belediyesi Mutlu Çocuk Kütüphanesi 2.Kitap Şenliği 26-27 Nisan tarihlerinde Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Osmaniye Belediyesi'nce ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Mutlu Çocuk Kütüphanesi Kitap Şenliği çocuk edebiyatının ülkemizdeki önemli isimlerinden Milliyet Gazetesi Yazarı Yalvaç Ural'ın katılımı ile 26 ve 27 Nisan tarihlerinde saat 13.30'dan itibaren Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde iki gün olarak düzenlenecek.

Programda palyaço ve müzik gösterilerinin yanı sıra Türk Çocuk Edebiyatının önemli isimlerinden birisi olan Milliyet Gazetesi Yazarı Yalvaç Ural'ın çocuklarla yapacağı söyleşi de yer alacak. Etkinlikte ayrıca Osmaniye Belediyesi Mutlu Çocuk Kütüphanesi'nde yıl içinde en çok kitap okuyan çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

Etkinlikler kapsamında Osmaniye Belediyesi'nin bazı mahallelerde yapımını tamamladığı çocuk parklarının açılışı yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyet Gazetesi Yalvaç Ural Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title