Haberler

19. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nin Açılışı Defileyle Yapıldı

Marmara grubu Vakfı tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Avrasya Ekonomi Zirvesi"nin açılışı, bu akşam WOW Hotel'de ünlü modacı Tuba Ergin'in koleksiyonunun sunulduğu defileyle yapıldı.

Marmara grubu Vakfı tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Avrasya Ekonomi Zirvesi"nin açılışı, bu akşam WOW Hotel'de ünlü modacı Tuba Ergin'in koleksiyonunun sunulduğu defileyle yapıldı.

Kokteylin ardından, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen ve ünlü modacı Tuba Ergin'in koleksiyonunun sunulduğu defilenin koreografisini Yasin Soy yaptı. Yabancı mankenler tarafından sunulan defile ilgiyle izlendi.

Yarın sabah başlayacak ve 2 gün sürecek olan 19. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nde, 40 ülkeden temsilciler, terör, mülteci dramı ve küresel ekonominin önündeki belirsizlikleri masaya yatıracak.

Gecenin sonunda teşekkür etmek için sahneye çıkan Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Akkan Suver, Tuba Ergin ile Yasin Soy'a plaket verdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Marmara Avrasya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title