Haberler

1726 Metre Yükseklikteki Kazdağı'nda Nikah Yaptılar

Balıkesir’in Edremit ilçesine tatil için gelen bir çift, ilginç bir şekilde dağda evlendiler.

Balıkesir'in Edremit ilçesine tatil için gelen bir çift, ilginç bir şekilde dağda evlendiler. Kazdağı Efsanevi Sarıkız'ın da türbesinin bulunduğu 1726 metre yükseklikteki yer ilk kez bir bir nikaha da şahitlik etmiş oldu.

Tatil için Edremit'e gelen Didem Albayrak ve Erkan Savcı çifti ilginç bir şekilde hayallerinde olan nikah olayını dağda gerçekleştirdiler.

5 araçla gittiler

Dün sabah 09: 30 sıralarında 5 araçlık konvoy ile Zeytinli Mahallesi'nden yaklaşık 1,5 saatte 35 kim'yi alan kılavuzları İsmail İrgörücü ve Haşmet Demirbil ile çıkan genç çift, daha sonra 3 km yürüyerek Kazdğaı'nın zirvesi olan Sarıkız'a ulaştılar. Burada nikah memuru Ufuk Işık tarafından şahitler arkadaşları Özlem Yıldız ve Özal Susam'ın huzurunda evlendiler. Nikah sonrası damat gelini alnından öperken, gelin hanım Didem Albayrak'ta damadın ayağına basmayı ihmal etmedi. Genç çiftin dağda evlenmenin en büyük hayalleri olduğu öğrenildi.

Katılan arkadaşlarının, "Evlendiler mi ? Bu nikah gerçek mi şimdi ?" şeklindeki espri ise katılanları gülmekten kırdı geçirdi.

Alan kılavuzlarından İsmal İrgörücü, Kazdağı Milli Parkı'nda yapılan ilk nikah Sarıkız'ın yaşadığı burada böyle bir nikah kılınmasının ise çok anlamlı olduğunu belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title