Haberler

Kars'ta Kaybolan 15 Yaşındaki Faruk'tan 2 Haftadır Haber Yok

Güncelleme:

Kars'ta, ev kadını Rahime ile işçi, Fevzi Taşçı çiftinin 15 yaşındaki oğlu Faruk Taşçı 15 gündür kayıp. Aile çocuklarının canından endişe ediyor.

Kars'ta ev kadını, 40 yaşındaki Rahime ile işçi, 45 yaşındaki Fevzi Taşçı çiftinin iki çocuğunun büyüğü 15 yaşındaki Faruk Taşçı, 3 Mart'ta sabah evden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Faruk Taşçı'nın kardeşi 10 yaşındaki Damla Taşçı da, "Sabahleyin öptü, 1 lira verdi ve gitti. Onu çok özledim" dedi.

KARDEŞİNİ ÖPTÜKTEN SONRA ANNESİYLE VEDALAŞIP ÇIKTI

Şehitler Mahallesi'nde oturan Taşçı ailesinin okumayan ve herhangi bir işte çalışmayan çocukları Faruk, 13 gün önce sabah kız kardeşi Damla'yı yanağından öptükten sonra annesiyle vedalaşıp her zamanki gibi evden ayrıldı.

FARUK'TAN HABER ALINAMADI

Faruk Taşçı'nın o gün eve gelmemesi ve cep telefonuna da yanıt ermemesi üzerine ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulunurken, anne ve babası sokakları dolaşarak çocuklarını aramaya başladı. Taşçı ailesinin tüm akrabaları günlerce aramasına rağmen Faruk'tan hiçbir haber alamadı.

"YERİNİ BİLEN DUYAN VARSA HABER VERSİN"

Oğlunun yaşamından endişe duyduğunu belirten Rahime Taşçı, günlerdir gözyaşı dökerek oğlundan gelecek bir haberi beklediğini söyledi. Anne Rahime Taşçı, şöyle dedi:

"Oğlumun yerine bilen veya duyan varsa Allah rızası için 0 534 415 53 93 veya 0 535 298 05 22 numaralı telefonlara haber versin. Onun yokluğu bizi perişan etti. Evladım kim bilir şu an acımı çekiyor, bizden yardım mı bekliyor ? Bunlar aklıma geldikçe dilecek oluyorum."

"AĞABEYİMİ İSTİYORUM"

Mihralibey İlkokulu'nda okuyan ailenin küçük kızı Damla Taşçı ağlayarak, "Gittiği sabah gördüm. Benimle konuştu ve öptü. Babam bana okul için 50 kuruş harçlık vermişti ağabeyim de 1 lira verdi. Çok sevinmiştim. Ağabeyimi istiyorum başka bir şey istemiyorum" diye konuştu.

Emniyet yetkilileri, kayıp çocuğun araştırıldığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kars Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

title