Haberler

130 Kiloya Çıkınca Midesini Küçülttürdü

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde kullandığı kortizon ilaçları nedeni ile 10 yılda 70 kilodan 130 kiloya çıkan 42 yaşındaki Yasemin Özer midesini küçülttürdü.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde kullandığı kortizon ilaçları nedeni ile 10 yılda 70 kilodan 130 kiloya çıkan 42 yaşındaki Yasemin Özer midesini küçülttürdü. 1 ayda 15 kilo veren Özer, hedefinin 60 kiloya düşmek olduğunu söyledi.

İlçe merkezinde Yalnızbağlar Mahallesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi 23 yıllık hemşire Yasemin Özer, 10 yıl önce geçirdiği Endometriozis rahatsızlığıyla ilgili tedavi gördü. Kısırlığa neden olduğu bilinen hastalıkla ilgili Özer'e tedavi sonrası yeniden çocuk sahibi olabilmesi için kortizon uygulandı. İlçede diş polikliniğinde görev yapan ve kullandığı ilaçların etkisiyle 70 kilodan 130 kiloya çıkan Özer, aşırı kilolar yüzünden oturup kalkmakta ve yürümekte zorlanmaya başlayınca destek almaya karar verdi. Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesine giden Özer burada 1 ay önce mide küçültme operasyonu geçirdi. Yapılan ameliyatla Özer'in midesinin 4'te 3'ü alındı. Kilo aldığı dönemde zayıflamak için yasaklı ilaçlar da dahil olmak üzere bir çok bitkisel tedaviyi denediğini ama başarılı olamadığını belirten Özer, ameliyat sonrası 15 kilo vererek 115 kiloya düştü. Zayıflamaya başlayınca kendisini iyi hissettiğini belirten Özer, 1 yıl içerisinde tüm fazla kilolardan kurtulmak istediğini ve hedefinin 60 kiloya düşmek olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı?
İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title