Haberler

12.12.2012'de, 12 Şahitle Nikah Kıydırdılar

Tüm dünyada olduğu gibi Van'da da 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Evlendirme Dairesi'ne akın etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Van'da da 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Evlendirme Dairesi'ne akın etti. Bir çift, 12 şahitle dünya evine girdi.

Nikah günlerini unutulmayacak bir tarihe denk getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden Van Belediyesi Evlendirme Dairesi'nin kapısını çaldı. Van'ın yanı sıra Ankara ve İstanbul gibi illerden de taleplerin geldiği Evlendirme Dairesi, 30 çifte 12.12.2012 tarihi için randevu verdi.

Erken saatlerde nikah için Evlendirme Müdürlüğü'ne gelen çiftler, heyecanla nikahlarının kıyılmasını bekledi.

-Düğünleri 6 ay sonra-

12.12.2012 tarihinde evlenen ilk çift, İsa ile Nurcan Hansu oldu. Haziran ayında düğün yapmayı planlayan Hansu çifti, evlilik tarihlerinin unutulmaması için 12.12.2012 tarihini seçtiklerini söyledi.

Bir ay öncesinden nikah tarihi almak için müracaat ettiğini belirten İsa Hansu, "Bu tarihi kaçırmamak için bir ay öncesinden müracaat ettik. Haziran ayı içinde düğün yapmayı planlıyoruz. Özellikle bu tarihi istediğimiz için düğünden önce nikah kıymaya karar verdik. Bize bu tarihin verilmesinden dolayı teşekkür ederim. Çok mutluyum" dedi.

Unutulmaz bir tarihte evlendiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Nurcan Hansu ise, bugün evlenecek olan tüm çiftlere mutluluklar diledi.

-12 şahitle evlendiler-

Ömer ve Hatice Bozkurt çifti de, 12.12.2012 çılgınlığına 12 şahitle kıydıkları nikahla katıldı.

Bir ay öncesinden tarihi kaçırmamak için müracaat ettiklerini belirten Ömer Bozkurt, bu tarihi 12 şahitle daha unutulmaz kılmak istediklerini söyledi.

Evlenecek tüm çiftlere mutluluklar dileyen Bozkurt, "Düğünümüzü Mayıs ayında yapmayı planlıyoruz. Ama öncesinde bu tarihte nikah kıymak istedik. Çok mutluyuz" dedi.

Evlendirme Dairesi Müdürü Melik Çetin de, Van'ın yanı sıra başka illerden de kendilerine müracaatların olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"12.12.2012 tarihi, ülkemizde nikahla ilgili yoğunluğa neden oldu. Bizde de 1 ay öncesinden müracaat başladı. İl dışından, Ankara, İstanbul'dan müracaatlar oldu. Oradaki yoğunluktan kaynaklı nikah tarihi istediler. Biz de önceden müracaat edenlerin arasından 30 çiftin işlemlerini tamamladık. Bugün nikahları kıymaya başladık. Umarım bütün zamanlar, bugünkü gibi mutlu olur. 50 müracaat aldık, 30 çiftimizi bu gün evlendiriyoruz. Bu normalde bir haftalık sayımız. Ama biz çiftlere yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık. Tüm çiftlerimize mutluluk diliyorum."

Nikahları kıyılan çiftler, mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Muhabir: Necat Hasar / Sıtkı Yıldız / Berin Arslan Çetin

Yayıncı: Cemal Coşkun - VAN

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Bozkurt İstanbul Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title