Haberler

Gümüşhanelinin Anahtarı Kendi Cebinde Olacak

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu 2010 Yılı Sonuna Kadar Piyasaya Süreceği Gümüşkartla Günlük Yaşamda Kolaylıklar Sağlayacak Bir Çok İmkanı Ulaştırabilecek.

Başkan Vahit Olgun teşvik, aile bütçesine katkı ve yatırım alanlarında bir çok hedefin Gümüşkartla ulaşılabileceği düşüncesi ile bu çalışmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Gümüşhanelinin anahtarı cebinde olacak diyen Olgun, Gümüşkart ile sağlanacak bir çok avantajında perde arkasını da Gündoğumu habere anlattı: "Bu kredi kartımızı piyasaya sürdükten sonra örneğin Ümraniye'de, örneğin Bağcılar'da Bahçelievler'de, biz yirmibin adet kart dağıtacağız. Diyeceğiz ki, Bahçelievlerde bir sağlık kurumunda, bir eczaneyle, bir gıda alışveriş yeriyle, giyim mağazasıyla yani bir insanın sosyal ihtiyaçlarını gidermek için nelere ihtiyacı varsa kartlarımızı dağıttığımız işyerleriye indirim anlaşmaları yapacağız. Biz dağıttığımız bu kartlarımıza yüzdelik oranlarda beş, on ne kadar bir miktar da anlaşabilirsek indirim sağlamak istiyoruz. Örnek veriyorum bizim bu indirim tutarımız bir yıl içerisinde yüzde altı oldu. Bir ailenin bir kartla ortalama mutfak harcaması olarak 500 TL harcama yaptığını düşünürsek bir yılda 120 trilyona tekabül eden bir miktarla karşı karşıya geliyoruz. Bunun yüzde altısı kadar bir miktarı tasarruf etiğimizde ortaya çıkan rakamında boyutları ortada olacak. Bir ailenin ortalama bütçesinden 500 TL aylık tasarruf ettiğini düşünürsek özellikle eğitim gören yavrularımıza kaynak için nasıl çaba sarfettiklerinde malum, o zaman diyoruz ki bu kapının anahtarı sende sen al bunu cebine koy. Yani yapacak olduğun veya günlük yaşamda ihtiyacın olduğu bütün harcamaları bizim piyasaya süreceğimiz Gümüşkartla yap ve kendi bütçene katkını kendin yap. Öte taraftan bankanın bize sağlayacağı promosyanla birlikte başta federasyonumuz olmakla birlikte bir çok derneğimizinde ekonomik anlamda bir katkı sağlayacağı umudunu da taşımaktayız. Yine baka şubesi yaptığımız anlaşma sonucu cirosunu açıklayacak ve biz yine diyeceğiz ki örneğin bir mağazaya sizinle yaptığımzı anlaşma sonucunda şu kadar gelir elde ettiniz bu anlaşma oranını biraz daha yükselt ve ayrıca bir üçüncü husus bankanın anlaşma sonucu kendisine dönük gelirlerin tablosuna bakıldığında yine bunun kredisinin kendimize verilmesi hususunda taleplerimiz olacak. Yani kimsenin cebinden beş kuruş çıkmadan ilgili banka şubesinden alcak olduğumuz kredilerle de iş kurma imkanınıda sağlamış olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title