Haberler

Gümüşhane'nin Yeni Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti’den 1 Kasım seçimlerinde Gümüşhane Milletvekili seçilen Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş mazbatalarını aldı.

AK Parti'den 1 Kasım seçimlerinde Gümüşhane Milletvekili seçilen Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş mazbatalarını aldı.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, ilçe belediye başkanları ve partililerle Gümüşhane Adliyesi'ndeki İl Seçim Kuruluna gelen Akgül ve Pektaş, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Muhammed Zafer Terzi'den aldı.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekilleri Akgül ve Pektaş, birlik, beraberlik mesajı verdi.

"24 SAAT YETMEYECEKSE DE 25 SAAT ÇALIŞACAĞIZ"

Milletvekili Akgül yaptığı açıklamada, Gümüşhane halkının kendilerine vermiş olduğu bu güvene layık olmaya çalışacaklarını belirterek, "24 saat yetmeyecekse de 25 saat çalışacağız. Halkın iradesiyle yapmış olduğumuz bu çalışmalarda iradenin gereği neyse ona saygı gösterip bize olan güvenenlerini boşa çıkarmayacağız" dedi.

"ASRIN SEÇİMİNDE TÜRK MİLLETİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA DİK DURMUŞTUR"

Türkiye'nin bu seçimlerde istikrarı, güveni ve ülkenin geleceğini oyladığını belirten Akgül, "Asrımızın seçimi diye nitelendirdiğim bu seçimde artık bundan sonra Türkiye'nin önü açıktır. Türkiye'nin yükselişine kimsenin artık engel olma gücü yoktur. Seçimden önce sürekli söyledim. Ülkemiz küresel güçlerin kuşatması altında bir seçim yaşamıştır. 7 Haziran'da bu kuşatma kısmen de olsa başarılı olmuştur. Ama milletimiz 7 Haziran sonrası gelişmeleri çok iyi değerlendirip bu küresel kuşatmanın nihai amacını iyi algılamış ve onlara gereken cevabı vermiştir. Burada en önemli mesaj da Türk milleti Sayın Cumhurbaşkanının arkasında dik durmuştur. Ona sahip çıkmıştır. Bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN AKIŞINI DEĞİŞTİRECEK TARİHİ BİR SEÇİM OLMUŞTUR"

Milletvekili Pektaş ise, "Her türlü baskıya rağmen iftira politikasına, 'çamur at belki izi kalır' politikasına rağmen 78 milyonun zaferiyle neticelenmiştir" dedi.

1 Kasım seçimlerinin sükunet ve huzur içerisinde geçtiğini belirten Pektaş, "Bu seçimler gerçekten milletimizin bir zaferidir. Gümüşhane'miz ise 3-0'lık net bir sonuç almıştır. Bu seçimlerin en çok dikkat çeken sembol kenti Kelkit olmuştur. Kelkit'te de çok net 4-0'lık bir netice aldık. Dolayısıyla hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Gece gündüz durmadan çalışan teşkilat mensuplarımıza, İl Başkanlığımızdan başlayarak Belediye Başkanımıza kadar, İl Genel Meclis üyelerimiz, teşkilatımızın her kademesindeki kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Özellikle Kadın Kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu işin lokomotifi oldular. Gerçekten Gümüşhane'de çok net bir netice aldık. Hayırlı uğurlu olsun. Artık bundan sonra işimize bakacağız" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki 4 yıl Türkiye'de bir seçimin gözükmediğini ifade eden Pektaş, "4 yıl boyunca da artık enerjimizi gerek siyasiler, gerek bürokratlar, gerekse STK'larımız ve basınımız olarak hep beraber gönül birliği içerisinde Gümüşhane'mizin projelerini yapmaya, Gümüşhane'mizi hedeflerine ulaştırmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Türkiye gerçekten hedeflerini yakalayacak bir noktaya gelmiştir. Bu seçimin sonuçları 20-25 sene sonra daha net anlaşılacaktır. Bu 1 Kasım'da yapılan seçimin sonuçlarını tarih yazacaktır. Bu tarihi bir seçimdir. Ortadoğu'daki 1 buçuk milyar İslam aleminin kaderi de etkileyecek bir seçimdir. Belki de 50 sene sonra göreceğiz; Dünya'nın da akışını değiştiren bir seçim olmuştur. Bu kadar önemlidir" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Akgül Gümüşhane Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title