Haberler

Gümüşhane'de Çay ve Kahve Zamsız Fiyattan İçilecek

Güncelleme:

Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen'in, çay ve kahve gibi içeceklere yapılan zammın kaldırılması amacıyla yaptığı itirazı kabul etti.

Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in, bir süre önce kentte çay ve kahve gibi içeceklere yapılan zammın kaldırılması amacıyla yaptığı itirazı kabul etti.

Gümüşhane Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in, Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası ile Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığınca bir süre önce belirlenen çay ocağı, kahvehane ve çay bahçelerinde uygulanan zamlı içecek fiyatlarına 10 Haziran'da Valiliğe gönderdiği bir yazı ile itiraz ettiği anımsatıldı.

Valiliğin bu itirazı kabul ettiği anlatılan açıklama, konuya ilişkin Gümüşhane Valiliğinden belediyeye cevabi bir yazı gönderildiği de kaydedildi.

Açıklamada, valilikten gelen yazıda, "Ticaret İl Müdürlüğünce oluşturulan komisyon, yeni fiyat tarifeleri uygun görmemiş eski fiyat tarifesinin uygulanmasına devam edilmesi kararını almıştır. Alınan kararın bir örneği bilgi için Gümüşhane Belediye Başkanlığına, bir örneği de Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına gönderilmiştir" ifadelerine yer verildiği bildirildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Valiliği Ercan Çimen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title