Haberler

Gümüşhane Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden şekillenen Gümüşhane Belediye Meclisi, ilk toplantısını yaptı.

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden şekillenen Gümüşhane Belediye Meclisi, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Başkan Yardımcılığına Yusuf Erdem seçildi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti grubundan 10, MHP grubundan ise 5 üye katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan dua ile başlayan toplantıda konuşan Çimen, demokrasinin gereği olan seçimlerin geride kaldığını belirterek, "30 Mart yerel seçimleri hem şehrimize hem ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Milletimizin teveccühü ile Belediye Başkanlığı ve şehri emin görevini Allah bizlere nasip etti. Aynı zamanda Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız da milletimizin teveccühü ile seçildiler. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah hem şehrimiz hem ülkemiz için hayırlı vazifelerimiz olur. İnşallah hayırlı hizmetler hep beraber yaparız." diye konuştu.

Belediye Meclisi'nin Gümüşhane'nin aynası olacağını kaydeden Çimen, "Çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun. Zor bir görev. İnşallah hep beraber bu görevi sırtlayacağız. Şehrimizi daha güzel, yaşanabilir bir kent noktasında çalışacağız. Bunu yaparken, saygı ve sevgi bizim en önemli ölçeğimiz olacak. Bu meclis Gümüşhane'nin aynası olacak" dedi.

Toplantıda daha sonra, Meclis birinci ve ikinci Başkanvekili, katip üye ve encümen üyeliği seçimleri yapıldı.

Yapılan gizli oylamada, Meclis birinci Başkanvekilliğine AK Parti'den İsmet Çakmak, ikinci Başkanvekilliğine ise Metin Şeker seçildi. Katip üyeliğine ise AK Parti Belediye Meclisi Üyeleri Şükriye Karabulut Orhan ve Osman Yılmaz seçildi. Encümen üyeliğine de AK Parti'den Metin Şeker, Yasin Bal, Yusuf Demir, MHP'den Bekir Öztürk, Abdullah Çimen ve Nedim Yalçın seçildi.

Toplantının sonunda konuşan Belediye Başkanı Çimen, Belediye Başkan Yardımcılığı görevi için AK Parti Meclis Üyesi Yusuf Erdem'i görevlendirdiğini belirterek, Erdem'e yeni görevinde başarılar diledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Erdem Ercan Çimen Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title