Haberler

Gültepeliler, Denizli'yi Bağırlarına Bastı

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, seçim startını verdiği Gültepe’de çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, seçim startını verdiği Gültepe'de çalışmalarına devam ediyor. Her gün adım atmadık sokak, çalmadık kapı kalmayacak, dert dinleyeceğiz, çözüm arayacağız, prensibi ile hareket eden Denizli'yi yağmur da durduramadı. Soğuk ve yağmurlu havada şemsiyeler eşliğinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren İlknur Denizli, soğuk havanın etkisini, mahallelilerin samimi ilgisi ve ikram ettikleri sıcak ekmek ve çay ile azalttı.

IZMIR'IN GELECEK BEŞ YILINI ÇÖPE ATMAYIN

Seçim kampanyasını Gültepe'ye çıkarma yaparak başlayan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, Gültepe'deki mahalleleri gezmeye bölgenin büyük mahallelerinden olan Ferahlı ve Levent'te devam etti. İlknur Denizli, aniden bastıran sağanak yağmura aldırış etmeden çalışmalarını sürdürdü. AK Parti ile özdeşleşen 'Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurlarda' şarkısını Gültepe sakinleri ve kendisine eşlik eden partililerle söylen Denizli, davet üzerine girdiği fırında sıcak ekmek ve çay ile ısındı.

Mahalle gezilerinde ve ev ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Denizli mahallelilerin "Belediyelerin kendilerini ve hizmeti unuttuklarını, alt yapı sorunlarını çözmediklerini, çocuklarına oyun alanı olarak küçük bir park bile yaptıramadıklarını, artık İzmir'in ve Konak'ın değişime ihtiyacı olduğunu ve bu seçimlerde oylarını AK Parti'ye vereceğini söyleyen mahalleliye İlknur Denizli şunları söyledi:

MAZERET BULURKEN YARATICILIK VAR

"Bu kez bizi seçin, İzmir'i ve Konak'ı nasıl değiştirdiğimizi görün. Belediye başkanlığı hizmet makamıdır. Belediye başkanları sadece kendi hayatının geçtiği sokakları mahalleri değil, Gültepe'deki, Ferahlı'daki sokakları da değiştirmelidir. Bunun için sevgi duymak hissetmek gereklidir. Hizmet ettiğin insanları, onların hayatını sevmek gereklidir. Severek yaparsan proje de bulursun, para da bulursun. CHP'li belediye her fırsatta mazeret üretiyor, hükümetin para göndermediğini söylüyor. Ama Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Devleti İzmir'e yıllardır para gönderiyor. Ancak bu kaynağı kullanamayan, beceriksiz bir yönetim anlayışı var. Yani para var ama istek yok azim yok. Ne var iş bilmezlik var. Ama haklarını da yemeyelim "mazeret bulmakta yaratıcılık" var. Beceriksizliğin sorumluluğunu başkasını atmakta maharetliler.

IZMIR KIMSENIN BABASININ ÇIFTLIĞI DEĞIL

Değişim için, hakkımız olan hizmeti almak için önümüzde bir fırsat var. 30 Mart yerel seçimleri İzmir'i hakkı olan yere taşımamız için bir karar anı. İzmir'i anlamayanlara, üç beş arkadaşıyla İzmir'i yöneteceğini zannedenlere, İzmir'i babasının çiftliği sananlara bir ders vermenin zamanı. İzmir'de bir kez daha CHP'li belediye seçimi kazanırsa başımız gelecekleri biliyoruz. Göreve gelen şahıslar değişip, CHP'nin anlayışı değişmedikçe, İzmir zaman kaybetmeye, önüne çıkan fırsatları ıskalamaya devam edecektir.

CHP'li belediye Konak'ta, İzmir'de kazanırsa kaldırım çalışmalarından başka hiçbir çalışmayı İzmir sokaklarında göremeyeceksiniz. Aynı sorunlarla bir 5 yıl daha yaşayacaksınız. Bunun çaresi var. Hadi kendinizden vazgeçtiniz ama çocuklarınızın geleceğini karatmayın. Onlara, büyüyen gelişen bir kent bırakın. Çocuklarınızın gözlerine bakın, hem sizin hem de onların hayatları için, hizmet için bu seçimde oylarınızı AK Parti'ye verin." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlknur Denizli Ak Parti Gültepe Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title