Haberler

Gülsuyu'nda Vurulan Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gülsuyu’nda Kurban bayramının ilk günü çıkan olaylarda vurularak hayatını kaybeden İsmail Doğan son yolculuğuna uğurlandı.

Gülsuyu'nda Kurban bayramının ilk günü çıkan olaylarda vurularak hayatını kaybeden İsmail Doğan son yolculuğuna uğurlandı. İsmail Doğan'ın abisi Musa Doğan, yetkilerden Maltepe'de yaşanan olaylara karşı duyarlılık istedi.

Olay, Kurban bayramının birinci günü Emek Caddesi'nde meydana gelmişti. İsmail Doğan ve kardeşi Mesut Doğan iddiaya göre uyuşturucu çetesi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. İsmail Doğan hayatını kaybederken, kardeşi Mesut Doğan ise ağır yaralanmıştı.

Olayda hayatını kaybeden İsmail Doğan, için Maltepe Gülsuyu Cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye İsmail Doğan'ın yakınları ve sevenlerinin yanısıra geçtiğimiz yıl Eylül uyuşturucu çetesi tarafından vurularak öldürülen Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik de katıldı.

Törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsmail Doğan'ın abisi Musa Doğan "Zaten bu olay her gün olan bir olay. Sadece benim kardeşimin de başına gelen bir olay değil. Burada bir rant sağlandığı belli. Çetecileri buraya sokup bizim çocukları da çeteci olarak belirtiyorlar. Biz çeteci olsak burada ne işimiz var. 30-35 yıldır burada oturuyoruz kimseye zararımız yok ama bunlar buraya nifak sokuyorlar birbirlerine kurşun sıktırıyorlar. Yani bu ilk değil sonda olmayacak. Büyüklerimize düşen görev neyse yapsınlar bugüne kadar çektiklerimiz yeter. Bizim üstümüzde oynanan oyunlar çok ama bunun son olmasını istiyorum" dedi.

Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik ise, "Çok duyguluyum benim oğlumda bir yıl önce burada çeteler katletti acılarını paylaşıyoruz. 3 duruşmadır hala yargılanmadı katiller şimdi de mahkememizi başka ile sürecekler" diye konuştu.

İsmail Doğan'ın cenazesi defnedilmek üzere Pendik Şehli mezarlığına götürüldü. İsmail Doğan'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ferit Gedik İsmail Doğan Musa Doğan Maltepe Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title