Haberler

Gülşen, Çıktığı Mekanda Kavga Çıkınca Kendini Ormana Attı

Güncelleme:

Gülşen eşi Ozan Çolakoğlu'yla çıktığı Hadise'nin sahibi olduğu La Plaj'da kavga eden grup şişe ve kırık bardakla birbirlerini kesince topuklu ayakkabılarla kendisini orman yoluna attı.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda bulunan La Plaj isimli beach'te 19:00 sularında iki gurup birbirine girdi. Kız kavgasından çıktığı belirlenen kavgada sahnenin önünde bulunan gruplar şişelerle ve kırık bardaklarla birbirini kestiler.

Hadise'nin mekanında olaylı parti Gülşen ve Ozan kavganın ortasında kaldı. Çok büyüyen olayda mekanın içerisinde bulunan yaklaşık 600 kişi sağa sola kaçışmaya başladı. Olay ünlü sanatçı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu'nun beach partide sahne aldığı sırada gerçekleşti.

İKİSİ AYNI SAHNEDEYDİ

İlk önce sahneye müzisyen Ozan Çolakoğlu çıktı. Daha sonra eşi Gülşen'i davet etti. Yaklaşık 45 dakika sahnede kalan Gülşen, yerine oturmak üzere sahneden indi.

KABİNDEN ZOR İNDİ

Yaklaşık 20 dakika sonra Ozan Çolakoğlu'nun DJ performansı sırasında sahnenin önünde bulunan iki grup birbirine girdi. Kabinden binbir güçlükle inen Ozan kalabalıktan kaçıp eşinin olduğu alana doğru geldi.

MEKANIN ARKA TARAFINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

600'e yakın müşterinin üzerlerine doğru geldiğini gören Çolakoğlu hamile olan eşini o kalabalıktan kaçırarak mekanın arka tarafından kaçmaya çalıştılar. Birçok genç ise Gülşen'in yanına sığınarak adeta korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

TOPUKLU AYAKKABILARLA ORMANA KAÇTI

İnsanların yanına sığındığını fark eden Gülşen korku ile olayın yanlarına doğru sıçramaması için adeta yer değiştirmek zorunda kaldı. Topuklu ayakkabılarla orman yolunu tercih eden Gülşen ile Ozan kendilerini birbir güçlükle özel araçlarına attılar.

"SİNİRLERİMİZ BOZULDU"

Ozan ile Gülşen kavgadan dolayı orman yolundan kaçışlarını ise, "Allah Allah bu insanlar neden böyle, güzel güzel eğlenmek varken kavga nedir? Sinirlerimiz bozuldu, ağlanacak halimize gülüyoruz" diyerek araçlarına bindiler.

AMBULANSLAR VE POLİS GELDİ

Olay yerine daha sonra ambulans ve polis araçları gelerek zor durumda olanlara müdahele ettiler. Kavgayı çıkaran iki grup ise kalabalığın arasına karışarak kaçtı. Birkaç kişi ise güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

OZAN ÇOLAKOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Olay sonrası adeta sinirleri bozulan Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, soluğu Yalıkavak'ta bulunan Mufla isimli restaurantta aldılar. Basına açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, "Normal karşılıyoruz, genelde böyle şeyler oluyor, programın sonlarına gelmiştik. İçmesini bilmeyenler maalesef böyle şeyler yapıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Bodrum Gülşen Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500

Yorumlar (2)

Habuklp:

Hadisenin plajı hadisesiz olmaz, hadise gelmezse hadise çıkar

11
0
yanıtYanıtla
Performans Değerlendirmesi:

Böyle haberler okuyarak elin boş kalacağına hayatını güzelleştirmek için bir şeyler yap, her şey ve hayat hakkındaki gerçeğe ulaşmak için teklifimi kabul et ve üç kere amin diyerek inancımın benden taşarak seni aydınlatmasına izin ver. Bu gece beni rüyanda göreceksin ve kader sandığın her şeyin baştan sona değişmesine tanıklık edeceksin. Kabul ediyorum, amin, ve sevgiyle onaylıyorum, amin, yürekten amin. İsteyen istediğini alır.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title