Haberler

Gülşehir'de Velilerden Örnek Okul Çalışması

Gülşehir'de Karavezir İlkokulu'nda veliler tarafından yapılan sınıf onarımı çalışması sona erdi.

Gülşehir'de Karavezir İlkokulu'nda veliler tarafından yapılan sınıf onarımı çalışması sona erdi. Çalışmada yer alan velilere teşekkür plaketleri Gülşehir Kaymakamı Abdullah Özadalı tarafından verildi.

Bir süre önce Okul Müdürü Zihni Altunok ve Müdür Yardımcısı İbrahim Uludağ öncülüğünde başlatılan proje çerçevesinde, gönüllü öğrenci velilerinin aralarında topladıkları para ile sınıflar daha temiz ve hijyenik ortamda eğitim görmesi amacıyla onarıldı. Proje çerçevesinde 13 sınıfın duvar seramikleri ve boyası bakımdan geçirildi.

Çalışmalara katılan velilere teşekkür plaketi verme töreninde konuşan Kaymakam Özadalı, Karavezir İlkokulu'nda gerçekleştirilen okul-veli ilişkisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmanın diğer okullara da örnek olacağını söyledi.

Özadalı, çalışmayı hayata geçiren okul yönetimine ve destek veren velilere teşekkür etti.

Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Mehmet Yıldız ise tüm velilere teşekkür ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tip çalışmalara destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

Okulun ısı yalıtım sorunu olduğunu, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde ısı yalıtımı problemini çözeceklerini belirten Yıldız, Gülşehir'de bir anaokulu ve bir ilkokulun açılması için de çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların çalışmalara destek veren velilerden Harun Kapucu, Hakan Yaman, Hacı Mehmet Alidursun, Yılmaz Yüksel, İmdat Kayaharman, Zeki Erdoğan, Gülşen Erdem, Osman Yılmaz, Hasan Demir ve Mustafa Edebali'ye teşekkür belgeleri Kayamakam Özadalı ve Milli Eğitim Müdürü Yıldız tarafından takdim edildi.

Muhabir: Dilaver Can

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Yıldız Gülşehir Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title