Haberler

Gülşehir'de, Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Gülşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılı bütçe görüşmeleri toplantısı yapıldı.

Gülşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılı bütçe görüşmeleri toplantısı yapıldı.

Gülşehir Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçeye bağlı 21 köyün muhtarı katıldı.

Toplantıda 2015 yılı içerisinde yapılan yatırımlar hakkında köy muhtarlarına bilgi veren Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, 2015 yılının ilçe için verimli geçtiğini çok önemli projeleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Gülşehir'e bağlı köylerin tamamında İl Özel İdaresinin katkıları ile 11 bin metrekare kilitli parke taş döşeme çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Ertekin, köylerinin tamamında su depolarının modernizasyonunun tamamlandığını kaydetti.

Bazı köylerin içme su depolarının yeniden yapıldığını, diğer köylerdeki iyi durumdaki su depolarının iç ve dış kısmında tadilat yapılarak, hijyenik hale getirildiğini belirten Ertekin, köylerdeki bütün depolara güneş enerjili şamandıra sistemi taktırdıklarını söyledi.

Öğrenci sayısı çok olan Abuuşağı, Terlemez, Ovaören, Emmiler ve Gökçetoprak köylerindeki okul bahçelerine çocuk oyun parkı kurduklarını, kanalizasyonu olmayan Yakatarla köyüne 7 bin 450 metre hat döşenerek kanalizasyon yaptıklarını aktaran Ertekin, Terlemez, Kızılkaya, Fakuşağı, Şahinler ve Hacıhalili köylerine ilave kanalizasyon şebekesi yaptıklarını aktardı.

Yine Köylere Hizmet Götürme Birliği vasıtasıyla ilçe merkezine ortaöğretim öğrencileri için 100 yataklı karma öğrenci yurt binası yaptırdıklarını dile getiren Ertekin, 2016 yılında da ilçeye bağlı köylerin modern bir köye görünümüne kavuşturulması için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Toplantı, 2016 yılı yatırım programı için köy muhtarlarının görüş ve taleplerinin dinlenmesinin ardından son buldu.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Gülşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title