Haberler

Gülben ile Seda'nın 'Reklam Savaşı' Kızıştı

Güncelleme:

Seda Sayan'ın 3 yıl önce 750 bin dolar karşılığında rol aldığı firmanın yeni yüzü Gülben Ergen, reklam için 750 bin liraya anlaşarak daha düşük bir fiyata imza attı.

Gülben Ergen 2 günde 750 bin lira kazandı ama yine de Seda Sayan'ın kazancını geçemedi.

YÖNETMEN METİN AROLAT

Ünlü markaların aranılan yüzü olan Gülben Ergen, bir marketler zinciriyle anlaştı. 10 reklam filmlik anlaşma yapan Ergen, geçtiğimiz hafta gerçekleşen çekimleri iki günde tamamladı.

Yönetmenliğini ünlü sanatçı Metin Arolat'ın yaptığı reklam filmleri, firmanın Fındıklı mağazasında çekildi. Fotoğrafları Ergen'in yakın arkadaşı Nihat Odabaşı çekti. Ergen'in bu anlaşmadan 750 bin lira aldığı öğrenildi.

SEDA'NIN YANINA YAKLAŞAMADI

Seda Sayan, 2012 yılında aynı firmanın reklam yüzü olmuş ve 750 bin dolar (o dönemde 1.4 milyon lira) almıştı. Ancak Gülben Ergen, aldığı 750 bin lirayla sahnelerdeki rakibi Seda Sayan'ın yanına yaklaşamadı.

Çekimleri iki günde tamamlanan reklam filmlerinde ünlü sanatçıya genç oyuncu Neslihan Günaydın Aka eşlik etti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

melishanmobilWeb@haberler.com:

Sizin o dedıgınız paraları ben ve hatta belkide bizler hıç bırarada gormedık goremıycez byuk ıhtimal onun için bi-ze-ne??

9
0
yanıtYanıtla
Saclarini siyaha boyamismobilWeb@haberler.com:

Sedada cok reyting topluyo

2
6
yanıtYanıtla
mersinlimobilWeb@haberler.com:

Tas atıpta kollarımı yoruluyorki bu kadar parayı bunca ac insan varken böyle gereksizlere yediriyorlar bu paralar helalmi yani hakmı ettiler bide kalıp müslümanlık taslarlar yazık cok yazık

4
0
yanıtYanıtla
zengin ablalarmobilWeb@haberler.com:

Koca issiz kalinca is basa dustu gulben apla calismak zorunda kocayi yakinda postalamazsa iyidir erhan yandiginin resmidir

2
0
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Bu paralari ne yapiyolar gozleri doyacakmi

1
0
yanıtYanıtla
mersinlim@m.m:

Tabiki doymayacak birlikte olduklari adamlara bakin hic siradan maddi durumu kötu biri var mi bir isciyle memurla evlenmezler islerine gelmez

yanıt1
yanıt0
Fatma UzunermobilWeb@haberler.com:

Hepsinin canı cehenneme. Bıktık bu pisliklerden allahım. Ülkeme aydın. Kültürlü sanatçılar nasip et seda sayan kusura bakmasın kimsede ama bir ibrahim tatlı ses. Bir seda sayan. İki side gördüğüm en en cehili. İnsan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title