Haberler

Gülben Ergen'in Katılımıyla Gölbaşı'nda 2 Derslikli Anaokulu Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Çocuklar Gülsün Diye" 29'uncu anaokulu açıldı- Gülben Ergen'in törene katılanları telefonla çekmesi- Gülben Ergen'in konuşması- Elvan Oktar'ın konuşması- Kurdele kesimi "Çocuklar Gülsün Diye" 29'uncu anaokulu açıldı- Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu derneğin katkılarıyla, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 derslikli anaokulu açıldı Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu derneğin katkılarıyla, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 derslikli anaokulu açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Çocuklar Gülsün Diye" 29'uncu anaokulu açıldı- Gülben Ergen'in törene katılanları telefonla çekmesi- Gülben Ergen'in konuşması- Elvan Oktar'ın konuşması- Kurdele kesimi "Çocuklar Gülsün Diye" 29'uncu anaokulu açıldı- Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu derneğin katkılarıyla, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 derslikli anaokulu açıldı Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu derneğin katkılarıyla, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 derslikli anaokulu açıldı.Adem Bilhan Uysal İlkokulu bahçesinde, hayırsever Elvan Oktar'ın bir yıl önce hayatını kaybeden annesi Evren Oktar adına yaptırdıkları anaokulunun açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Gülben Ergen, açılışta, 29. anaokulu 29 Ekim gibi anlamlı bir günde Ankara'da açtıklarını söyledi.Bu açılışla Cumhuriyet Bayramı'nı hakkınca, layıkıyla kutlamaya çalıştıklarını ifade eden Ergen, şunları kaydetti: "Önce Anıtkabir ziyaretini yaptık. Şimdi ise anaokulumuzun açılışını yaptık. 11 Kasım'da Ağrı'da olacağız. Oradan da Muş'a geçeceğiz. Çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyor. Vakit ayırmama gibi bir şey mümkün değil. Çünkü ben kedimi vatanıma, milletime, ülkeme karşı borçlu hissediyorum. Şimdi okul öncesi eğitimle ilgileniyorum. Ülke genelinde 29 anaokulu açtık. Bunun devam ediyor olması benim hem kendime saygım hem anne ve babamdan aldığım terbiye ve olması gereken bir durum."Hayırsever Oktar ailesinden törene katılan Elvan Oktar da annesinin bir eğitim gönüllüsü olduğunu anlattı.Hayatını eğitime adayan annesinin aynı zamanda bir cumhuriyet kadını olduğunu dile getiren Oktar, "Bugün annemin adının bir okula verilmesi hiç tesadüf değil. Bu okulda binlerce çocuk okuyacak. Babamın adına açılan parkta çocuklar oynayarak mutlu olacaklar. İnşallah hepsi vicdanlı iyi birer insan olurlar" şeklinde konuştu.Törende sanatçı Gülben Ergen ve hayırsever Elvan Oktar'a, katkılarından dolayı protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.Gülben Ergen, ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, onlarla fotoğraf çektirdi. Törene, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü yetkilileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Gülben Ergen 29 Ekim Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title