Haberler

Gül, AK Parti İçinde Yer Almayacak

Güncelleme:

AK Parti kongresinde ismi bir kez bile anılmayan Abdullah Gül'ün yeni bir oluşumda olmayacağı, ancak AK Parti'de de yer almayacağı iddia edildi.

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'nde hem seçilmiş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hem de Genel Başkan seçilen Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ismini hiç anmamaları dikkat çekmişti.

Milliyet yazarı Nagehan Alçı, bu durumu köşesine taşıyıp, "Gül ve Erdoğan karşı karşıya gelmez. Sayın Gül Ak Parti'nin karşısında bir harekette yer almaz. Ancak Abdullah Gül bu saatten sonra Ak Parti'nin içinde de yer alacak gibi görünmüyor." diye yazdı. İşte yazının o bölümü:

AK PARTİ SEÇİME DAVUTOĞLU İLE GİDECEK

Genel olarak Erdoğan ve Davutoğlu'nun konuşmaları birbirini bütünleyen, aynı perspektifin devamı olarak nitelenebilecek, 2023 hedefleri diye sıralanan hedefler doğrultusunda bir yol sunan konuşmalardı. Ben aralarında kuvvetli bir koordinasyon olacağından eminim. Bugünkü konuşmadan sonra 2015 seçimlerine Davutoğlu ile gidileceğinden de öyle. 1388 delegenin 1382'sinin desteğini alması da bunu teyit ediyor.

AK PARTİ'NİN İÇİNDE YER ALMAYACAK

Dikkat çekici bir ayrıntı da Abdullah Gül'e konuşmalarda atıf yapılmaması. Davutoğlu hiç bahsetmedi Abdullah Gül'den.

Gül ve Erdoğan karşı karşıya gelmez. Sayın Gül Ak Parti'nin karşısında bir harekette yer almaz. Ancak Abdullah Gül bu saatten sonra Ak Parti'nin içinde de yer alacak gibi görünmüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül Ak Parti Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (16)

demokrat:

Sayın Abdullah Gül Türkiyeyi tel çatıda kucaklaya bilecek kişilik ve Yetenege sahip bir Büyüğümüzdür ABDULLAH GÜL PARTİ KUR TAM DESTEK VERECEGİZ SANA AKP RAKİP OL VE ÜLKEDEKİ HUZURU İSTİKRARI SAĞLAAAA

28
19
yanıtYanıtla
İİNAN:

ADAM GİBİ ADAM GÜL''ÜN O PARTİDE İŞİ YOKTUR. . . .

27
8
yanıtYanıtla
demokrat:

Degerli arkadaşlarım TEMİZ SAYGI DEGER EFENDİ KİŞİLİİYLE VE GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİREN SAYIN ABDULLAH GÜL EFENDİ Yİ KARALAMAYIN ÖZELLİKLE AKP İCİERSİNDE KARALIYOR . SİZLER SAYIN ABDULLAH EFENDİ GİBİ BİR B ASKAN BULAMASSINIZ DOGRU O SİZİN AGLAMALARINIZA VE YALAKALIGINIZIA BAKMAZ EMEGİNİZE ALIN TERİNİZE BAKAR BU DA SİZİ ENGELLİYORRR GERCEKTEN COK ÜZÜCÜ BİR PRTAM VAR ÜLKEMİZDE ULUSLAR ARASINDA SAYGINLIGIMIZ CAYDIRICILIGIMIZ ARTIK YOK YAZIK DEGİLMİ ARKADAŞALRIM CEVABINIZ MEARKLA BEKLİYORUZ ÖZELLİKLE AKP KANADI TABANLI ARKAŞALRIMDAN BU ARADA BEN FANATİK MHP CİYİM SEVGŞİ VE SAYGILAR

14
20
yanıtYanıtla
hill:

Akp nin fitne ile fesatla bezeli imparatorlugunun varligini korumak icin harcamayacagi temiz insan, temiz degerler, yoktur. boyle bir durum da bunun yeni ispatlarindan biridir

30
3
yanıtYanıtla
eski Toprak:

buraya kadar mis. . noterlik yapti bitti. Biraz daha kisilikli olsaydi bu durumu gelmesdi. Harcandi. Her zaman RTE nin gölgesinde oludugunu ve emirleri yerine getiren bir CB olarak anilacaktir. Gecmis olsun Abdullah bey.

18
14
yanıtYanıtla
2006:

bir kağıt havlu misali kullanıp çöpe attılar. . . . . RTE gülün tırnağı olamaz!!!

19
8
yanıtYanıtla
samet:

Biraz içinde insanlık varsa çık ve herşeyi anlat be anlatamazsın çünkü uzundan hiç bir farkın yok.

12
9
yanıtYanıtla
zzn:

ne kadarda insanlar inanmak istemesede akp mimlenmiş bir partidir sayın ğülün öyle bir partide işi olamaz öyle birşey olmasa tayyib bırakmazdı zaten orayı

12
8
yanıtYanıtla
müslüman:

HEPSİDE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İNSANLAR.

7
12
yanıtYanıtla
ecelebi74@mynet.com:

Tayyip bizi de senelerce kandırdı. Onun yüzünden birçok dostumu ve müşterimi kaybettim. Haklarım haram olsun. Ahirette yakasından ilk ben tutacağım. İnş.

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title