Haberler

Güçlü Kadınlar Derneği'nde Kongre Heyecanı

Kütahya’da 1 yıl önce kurulan Güçlü Kadınlar Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kütahya'da 1 yıl önce kurulan Güçlü Kadınlar Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Tosm Cafe'de İdris Işıklı'nın divan başkanlığını yaptığı kongrede derneğin başkanlığına yeniden Nurcan Duygu getirildi.

Başkan Nurcan Duygu, "Dernek olarak başta Kütahya'nın tanıtımı olmak üzere kadın ve yaşlılara yönelik eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam ediyor. Kadınlarımızı daha üretken hale getirmek istiyoruz. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız kendi alanlarında zirvede olan isimlerdir. Kütahya'nın değerlerine sahip çıkıp, yurt içinde ve yurt dışında tanıtımına katkı sağlaya devam edecığiz" diye konuştu.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Nurcan Duygu, (Başkan) Esra Gürses, Fatma İlhan, Seda Ataş ve Sevda Bülbül.

Kongreye Kütahya İl Müftü Vekili Veysel Kükrek de katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title