Haberler

Gto'dan Emniyet Müdürüne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Gezer’i ziyaret eden Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Gezer'i ziyaret eden Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener Meclis Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener beraberinde Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Törer, Settar Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bilal Kara, M. Rıdvan Köksüzer, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bayram Sarıca, Uğur Acıoğlu, Mehmet Işık, Mustafa Bozgeyik, Ali Değer ve Reis Reisoğlu ile birlikte Emniyet Müdürü Gezer'i ziyaret ederek, Gaziantep emniyet teşkilatının güvenli bir şehir olan Gaziantep'in daha da güvenli bir kent olması için yapacağı çalışmalar için işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

GAZİANTEP GÜVENLİ BİR KENT VE DAHA DA GÜVENLİ OLACAK

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Emniyet Müdürü ziyaretinde yaptığı değerlendirmede Gaziantep'in güvenli bir kent olduğunu, Gaziantep Emniyet Teşkilatı'nın yapacağı çalışmalarla daha da güvenli bir kent olacağı ve Oda olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

24 SAAT GAZİANTEPLİLERİN HUZURU İÇİN SOKAKTA OLACAĞIZ

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer de Gaziantep ve Gazianteplilerin huzuru ve güvenliği için 24 saat sokaklarda ve Gazianteplilerin hizmetinde olacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Gezer, Gaziantep'in güvenliği ve Gaziantep'in daha güzel bir kent olması için Gaziantep Ticaret Odası ile her zaman işbirliği içinde hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkanlık divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde Emniyet müdürü Ali Gezer'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde ayrıca, Gaziantep Ticaret Odası'nın yaptığı çalışmalarla ilgili olarak bilgi verildi. Bunun yanı sıra çeşitli görüş ve önerilerin konuşulduğu ziyarette çekilen hatıra fotoğrafının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Gezer Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title